Årets mål: Utrolig scoring i dansk pokalkamp

Lyngby smadrede Slagelse 9-0 i pokalturneringen, men det var Nicolai Geertsen, der løb med opmærksomheden for sin scoring

Årets mål: Utrolig scoring i dansk pokalkamp

Se det utrolige Lyngby-mål her

Kampen var afgjort for længst, men Lyngbys Nicolai Geertsen kommer nok alligevel ikke til at glemme sin pokalscoring onsdag aften lige med det første.

Lyngby førte stensikkert med 6-0 på udebane mod 2. divisionsholdet Slagelse, men 29-årige Geertsen havde åbenbart ikke fået nok.

På et hjørnespark tyve minutter før tid testede han først overliggeren med et saksespark, inden han nærmest liggende sprang tilbage i luften og hamrede returen i nettet. Blandt venner og fjender i et tætpakket straffesparksfelt.

Artiklen fortsætter under tv-klippet

Kampen blev ikke vist på tv, men en hurtig tilskuer udstyret med et kamera fik gudskelov foreviget det spektakulære øjeblik og et ganske udmærket bud på sæsonens bedste mål i dansk fodbold. Om ikke andet så i hvert fald det mest spektakulære.

Forsvarsspilleren er ellers ikke ligefrem berømt for sine mange mål. I sidste sæson nettede han to gange i Superligaen, mens det er blevet til enkelt scoring i indeværende sæson.

Lyngby vandt pokalkampen 9-0 og er dermed klar til næste runde.

Direktørens hårde besked: Nu lægger han sig fladt ned

Ballade i Lyngby: Sportschefen sendt på ferie

Ballade i Lyngby: Sportschefen sendt på ferie Superligaen Indefra: FCK's trænerteam hyres hos William Kvists agent