Ærlig Auri: Vi skaber alt for lidt

- Det er fair, at FCK går videre, når vi ser over de to kampe, erkender Brøndby træneren

Auri Skarbalius har en stor opgave foran sig. Brøndby skaber for lidt og scorer alt for få mål. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Auri Skarbalius har en stor opgave foran sig. Brøndby skaber for lidt og scorer alt for få mål. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

BRØNDBY (Ekstra Bladet): To mål i de seneste fire kampe!

Brøndby har store problemer med at score mål. Og hvad der er endnu mere bekymrende: Holdet skaber meget få, åbne målchancer.

Og det blev kostbart i returkampen i pokalsemifinalen mod FCK.  Teemu Pukki skød over i en god position, hvor han blev holdt af Erik Johansson i en situation, hvor der sagtens kunne være dømt straffespark.

Derudover havde Martin Ørnskov en farlig afslutning i de hektiske slutminutter. Tættere på kom Brøndby ikke finalepladsen mod FCK.

- FCK er skarpere og bedre på dagen. Vi tabte til en bedre modstander, der har vist sig at være bedre end os over to kampe, erkender Auri Skarbalius.

Han forsøger ikke at krybe udenom, men ved præcis, hvor skoen trykker på Brøndby-mandskabet lige nu:

- Vi mangler kvalitet i indlæg og afslutninger. Men vi må også erkende, vi ikke er dygtige nok til at lave mål.

- Vi skal have kigget på, hvordan vi kan skabe flere chancer. Det er et tema, som har været et problem hen over hele sæsonen, fastslår Auri Skarbalius.

Han skal nu genrejse spillerne og rette fokus mod klubbens målsætning: Top-3.

- Nu er det vores mål at komme i top-3. Det må vi jagte nu, siger Auri og nævner Brøndby som en klub med megen vindermentalitet.

- Vi er en klub, der er kendt for at rejse sig. Det håber jeg også vil ske i resten af foråret. Vi må i hvert fald jagte målsætningen, understreger Auri Skarbalius og ærgrer sig over, at Brøndby ikke fik tilkendt et straffespark i den situation, hvor Teemu Pukki var i fri position.

- Hvis det var foregået midt på banen, havde der været frispark. Derfor var der også straffespark i den situation, men der blev desværre ikke fløjtet, fastslår Brøndby-træneren.

Brosten og tåregas. Se optagelser af politiets konfrontation med ballademagere efter gårsdagens Brøndby-FCK kamp. (Video: Mathias Øgendal)

36 kommentarer
Vis kommentarer