Ærlig Enevoldsen: Kræver et kæmpemirakel

Efter nederlaget mod AGF tårner problemerne sig op for AaB'erne

AALBORG (Ekstra Bladet): Mindre end ti minutter efter slutfløjtet i Aalborg var Thomas Enevoldsen fuldt omklædt og klar til at forlade stadion, mens stemmen stadig bævede af raseri.

- En fuldt fortjent sejr til AGF. De er langt bedre end os. Det er dybt skuffende, at vi går ind med så ringe en indstilling, mente AaB-angriberen.

- Vi har jo spillet ringe et stykke tid, men vi har bare vundet i Superligaen. Får vi ikke ændret på det inden den næste semifinale i Aarhus, så er det afgjort. Det vil kræve et kæmpemirakel at komme i finalen, mente han og midtbane-kreatøren Kasper Risgård pegede på nogle dybereliggende problemer i AaB lige nu.

- Vi har det svært i øjeblikket. Spillet har ikke kørt et stykke tid. Alligevel er det som om folk i Aalborg bare er forvænte. De ser bare på at vi ligger nummer to og er i semifinalen. Men vi ser jo konstant bærende spillere søge væk eller blive solgt, og det betyder, at vi hele tiden skal opfinde nye spillere. Den slags sker bare ikke af sig selv, men det tager folk lidt for givet, mente Kasper Risgård.

- Skal vi tro på, at det her kan vendes, så skal der ske noget helt andet end det vi så i dag, når vi kommer til Aarhus. Set over de seneste kampe har det jo heller ikke været prangende i Superligaen. Mod Hobro var det Nicolaj Thomsen der afgjorde det og mod FC Nordsjælland var det bestemt ikke prangende.

AaB spiller i weekenden topbrag i Superligaen mod Sønderjyske.

Se eller gense målene fra kampen her:

3 kommentarer
Vis kommentarer