Aflyste på grund af ulykke: Nu har de fundet en dato

Opgøret mellem HB Køge og AaB spilles alligevel i efteråret, selvom Divisionsforeningen frygtede at måtte udskyde den udsatte kamp til foråret.

HB Køge er blandt de sidste divisionshold i Sydbank Pokalen. Hvilke underdogs kan overraske? Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen, varmer op til pokalrunden.

Den udsatte pokalkamp i fodbold mellem AaB og HK Køge skal spilles 27. november klokken 18.

Det skriver AaB på sin hjemmeside.

Tidligere på dagen oplyste Divisionsforeningens turneringschef, Peter Ebbesen, ellers til Ekstra Bladet, at der var risiko for, at kampen måtte rykkes til det nye år.

Ottendedelsfinalen skulle oprindeligt være spillet onsdag, men på grund af en ulykke på Storebæltsbroen, kunne AaB's spillertøj og materialer ikke nå fem til Køge i tide, og derfor afviste AaB at spille kampen, selvom spillerne var fløjet til Sjælland tidligere på dagen.

HB Køge-direktør Per Rud ærgrede sig efterfølgende over, at det ikke lykkedes at få kampen afviklet som planlagt.

- Vi har forsøgt at være så fleksible som overhovedet muligt. Der er en masse tilskuere og sponsorer, som nu går forgæves, fortalte Per Rud til Ekstra Bladet.

- Alle her i klubben har set frem til kampen. Dem må vi sende hjem nu. Men vi har ikke mødt den forståelse hos AaB. Det har været et lidt tungt forløb.

AaB's direktør Thomas Bælum afviste efterfølgende kritikken og understregede, at man aldrig ville gå med til at spille kampen uden de forsinkede materialer. Ligesom han torsdag har forklaret, at varevognen med materialerne ikke kunne være nået frem til Køge til eventuel kampstart klokken 20.30.

Silkeborg, Randers FC og Sønderjyske er allerede klar til kvartfinalerne, og torsdag findes der yderligere på kvartfinalister, når FC København møder FC Nordsjælland, og AGF tager imod OB.

Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix AaB Pokal-brag aflyst: AaB nægter at spille

Mikkel Kaufmann (her forfulgt af SønderjyskEs Viktor Ekani) og co. var kommet til Køge. Det var tøjet ikke. Derfor risikerer de at skulle spille kampen til februar. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix DBU Pokalen AaB afviste at spille - det kan få konsekvenser

Kevin Magnussens team vil nyde godt af Robert Kubicas erfaring med opbygning af en simulator samt hans stærke sponsorbagland. Foto: Haas F1 Team Sport og Spil Debriefing fra Mexico: Steiners snedige plan  

33 kommentarer
Vis kommentarer