Brøndby-fans raser: Tak til idioterne

Blandt Brøndbys tilhængere er der vrede over mindretallets vanvids-opførsel efter sejren over FCK

Brøndby Stadion dannede skueplads for en større baneinvasion. (Foto: Jens Dresling)
Brøndby Stadion dannede skueplads for en større baneinvasion. (Foto: Jens Dresling)

Det kunne - og skulle - være den aften, hvor stoltheden blev genrejst i Brøndby.

Efter 90 minutter målløs pokalfodbold sørgede Mike Jensen - hvem andre, fristes man til at spørge - for en sjælden gulblå triumf mod ærkefjenderne fra FCK. Den blot anden i femten forsøg.

Men glæden fik det til at koge over for en stor gruppe Brøndby-fans, der entrede banen efter slutfløjtet og endte foran FCK-tribunen, hvor der blandt andet blev udvekslet romerlys med rivalernes fans.

En skamplet, der gør det svært for fodboldtilhængerne at brokke sig over øget kontrol.

Se også: FCK-træner: Burde have vundet over Brøndby

Og på Brøndby-fanforummet Sydsiden er begejstringen over baneinvasionen da også til at overse.

- Nu er alle argumenter for ikke at lave sindssyge restrektioner fuldstændig ødelagte. Vi risikerer at skulle spille på et stadion uden tilskuere... Tak til jer der er ansvarlige for det, skriver læseren 'Hr. Roar Johansen' i tråden 'Tak til idioterne i blandt os'.

Og han er bestemt ikke ene om at være frustreret.

Se også: Trænere så ikke pokalballade

- Skal vi virkelig blive ved med at negligere romerlys, lighter/ølkast og anden ballade fordi det er flot/vi vandt osv? Det er sgu svært mig helt personligt at bære min min hjerteklubs trøje, når vi gang på gang udstiller os selv som en flok frådende vilddyr uden nogen som helst omtanke for hvad der sker omkring os.

Samtidig med vi også kæmper en ulige kamp på direktionsgangen med elendig økonomi, lukkethed og en gammel garde der klynger sig til tronen.. Men det er nok bare mig der er en vattet amatørfan der ikke forstår mig på moderne fodbold 'kultur', lyder det fra '9090'.

Selvom vreden er stor, så slipper kontrollører og politi dog heller ikke for kritik.

Uværdige scener efter kampen (Foto: Lars Poulsen) Brøndby - 29. nov. 2012 - kl. 07:13 Brøndby-næstformand: Det så helt tyrkisk ud

- Skandaløst. Og pisseærgerligt, at det stjæler alt det positive: En sejr, vi holder FCK fra at score i 120 min, og vi spiller pokalfodbold til foråret. Fjolserne skal ikke forsvares. Alligevel undrer det mig, hvorfor kontrollører og politi ikke gik på banen noget hurtigere for at forhindre, at så mange Brøndby-tilhængere kom så tæt på FCK's afsnit, påpeger JesperNord.

Der er dog også et mindretal, der mener, at balladen er blæst ud af proportion.

Fans stormede på banen efter kampen (Foto: Lars Poulsen) FC København - 29. nov. 2012 - kl. 07:09 FCK-direktør: Jeg er målløs

- Hold nu op... Det eneste Brøndby fans gør er at håne fuckerne og det ser jeg ingen problemer i, da de har hånet os i så lang tid, skriver sara21.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen