TV: Se Brandrups forrykte udvisning

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende, fastslår Jeppe Brandrup over for ekstrabladet.dk

Dommer Michael Johansen præsenterer en noget overrasket Jeppe Brandrup for det røde kort. (Foto: Onside)
Dommer Michael Johansen præsenterer en noget overrasket Jeppe Brandrup for det røde kort. (Foto: Onside)

Kan det virkelig være rigtigt?

Det er mere eller mindre det spørgsmål, man sidder tilbage med, efter at man har set tv-klippet med udvisningen af Jeppe Brandrup i Lyngbys pokalnederlag til Esbjerg.

Her sparker han to gange et frispark før tiden - og bliver begge gange præsenteret for det gule kort af kampens dommer, Michael Johansen.

Umiddelbart en tåbelig handling af Brandrup, hvis det ikke lige var på grund af omstændighederne.

For det første er det sjældent at se et gult kort blive tildelt for et for tidligt taget frispark. Men o.k. det kan vel forekomme. For det andet - og langt mere alvorligt - virker dommer Michael Johansen umådeligt opsat på at komme i centrum for begivenhederne.

På billederne kan man nemlig se, at han i andet forsøg tager opstilling og blot stirrer på Brandrup. Han gør ikke mine til at flytte på muren - eller at fløjte. Han venter. Efter lidt venten løber Brandrup til bolden, og da han sparker, fløjter Johansen omgående og tildeler ham endnu et gult kort.

Umiddelbart kunne det se ud, som om han håber på, at Brandrup vil dumme sig og dermed fremprovokerer situationen.

- Det kunne godt se sådan ud. Men jeg tør ikke sige, at det er det, der sker. Han flytter jo ikke på muren eller noget. Og så tror jeg, at det er okay at sparke.

- Det var en overilet beslutning at give mig advarsel i første omgang. Han føler sig åbenbart provokeret til at udvise mig. Men sådan noget må aldrig ske, siger Jeppe Brandrup til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: ’Jeg får ondt af Jeppe’

Han forsøger ikke at bortforklare, at han selv har dummet sig, men han mener alligevel, at en udvisning er lige voldsomt nok.

- Han siger, at han skal fløjte, inden jeg må sparke. Det gør jeg ikke, så derfor kan man sige, at jeg begår en stor fejl. Jeg er bare så fokuseret på at sparke det frispark.

- Det er klart, at jeg bare skal vente, men jeg har aldrig været ude for noget lignende. Og jeg tager frispark og hjørnespark i stort set hver kamp.

- Vi har vel alle set, hvordan frispark tidligere er blevet taget hurtigt før, uden at det er blevet straffet, siger Jeppe Brandrup, der er ked af de konsekvenser, hans handlinger har fået.

- Der er flere af holdkammeraterne, der er kede af det på mine vegne. Jeg er først og fremmest ked af det på holdets vegne. Vi taber, og jeg slæber en karantæne med mig videre, konstaterer han.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen