Behersket jubel i FCK-lejren

Arbejdet er ikke gjort færdigt: - Festen må vente en uge, siger Martin Vingaard

Vingaard jubler over sejren - men ikke for meget (Foto: Lars Poulsen)
Vingaard jubler over sejren - men ikke for meget (Foto: Lars Poulsen)

PARKEN (ekstrabladet.dk): Selvfølgelig jublede FCK-spillerne på banen efter 1-0-sejren over AC Horsens i aftenens finale i DBU Pokalen. Men spillerne kom hurtigt ned på jorden igen.

- Vi har jo som overordnet mål at blive mester, og det kan man selvfølgelig godt mærke på holdet. Vi er glade for at have vundet, men vi ved godt, hvad der er vigtigst. Og det kan vi forhåbentlig bruge den her sejr til, lød det f.eks. fra Martin Vingaard, der ikke havde nogen sejrsfest at se frem til.

Se mere:

Se også: Claudemir sparkede pokalen til FCK

FCK har nemlig endnu to runder i Superligaen, hvor holdet i kampene mod FC Midtjylland på søndag og Silkeborg på onsdag kæmper for at sikre sig mesterskabet.

- Vi må vente med at feste i en uge. Forhåbentlig .., siger Vingaard med et smil og erkendte, at han og holdkammeraterne havde været på hælene i den sidste halve time mod jyderne.

- Horsens begyndte at spille mere direkte, og vi fik slet ikke spillet os ud af deres pres i den sidste halve time. Vi tabte nærkampene, vandt ingen og fik ingen aflastningsangreb, fordi vi mistede bolden, når vi nåede midten.

Læs også:

Se også: Årets pokalfighter er fra FCK

- Der var et kvarter eller 20 minutter, hvor det rigtig sejlede. Vi startede ellers rigtig godt og spillede første halvleg klogt. Vi stod godt på banen, lukkede dem fuldstændig af og vandt nærkampene. Det fik vi slet ikke gjort den sidste halve time. Da var det kun en vej, siger Vingaard til ekstrabladet.dk.

Hans kollega i venstresiden, Bryan Oviedo, blev efter kampen kåret til Årets Pokalfighter, og det valg kunne Vingaard godt bifalde.

- Han spillede en rigtig god kamp. Men nu spillede han jo også bag mig, så han havde det rigtig nemt. Så kan man hurtigt komme til at se god ud, og det fik folk øje på, lød det med endnu et smil, inden turen gik tilbage til omklædningsrummet.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen