Horsens-keeper: Et skodmål!

Mange så det som et smukt mål, da Claudemir afgjorde finalen i DBU Pokalen. Men ikke Horsens-keeper Frederik Rønnow

PARKEN (ekstrabladet.dk): Det var et smukt hug fra det ene hjørne af feltet, der afgjorde aftenens finale i DBU Pokalen, da Claudemir sparkede FCK’s 1-0-sejr over AC Horsens i hus kort før pausen.

Men for Horsens-keeper Frederik Rønnow var der ikke meget smukt over målet.

- Det var et lidt tilfældigt mål, synes jeg. Jeg fik clearet indlægget, som jeg skulle, men den røg over til Claudemir, som var listet derind. Han havde lige været ude med en skidt ankel, men så skidt var den åbenbart heller ikke!

Se mere:

Se også: Pokalfesten udeblev i Parken

- Så sparkede han på mål, den ramte en af vores og skiftede retning. Det var skod at se den gå ind, lød det fra den skuffede keeper, der alligevel havde haft en god oplevelse i parken i klubbens første pokalfinale nogensinde.

- Det var en superfed oplevelse at få lov at spille foran så mange tilskuere. Selvfølgelig er jeg skuffet lige nu, for vi har tabt en pokalfinale, men det var en sindssygt fed oplevelse, og vi kan da være stolte over at have nået en pokalfinale og fået så mange mennesker med herover.

- Det er ærgerligt, at vi ikke kan give dem en sejr. De gav os et kæmpe boost i anden halvleg, da vi fik gang i spillet. Det var sgu flot. Det er stadig en stor dag for Horsens, siger den unge keeper.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Tipsbladet
Chelsea forhører sig om Roma-back
Arsenal-emnet Malcom kan få karantæne: Grinte efter Bordeaux-nederlag
Danske fodboldfans hiver Danmark i menneskeretsdomstol
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen