Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Nu går medaljejagten ind

Horsens-spillerne vil rejse sig på søndag, når bronzemedaljerne skal sikres mod lokalrivalerne AGF

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)

PARKEN (ekstrabladet.dk): Et slag er tabt. Et stort slag. Men allerede på søndag venter et nyt, når AC Horsens skal rejse sig efter aftenens 0-1-skuffelse i pokalfinalen mod FCK.

Da kommer lokalrivalerne AGF på besøg til en kamp, hvor hjemmeholdet kan sikre sig bronzemedaljer med en sejr og et samtidigt FCM-point mod FC København.

- Det gør ondt at tabe den her kamp. Jeg havde håbet at tage herfra med en pokal, men vi må videre. Det har været en fantastisk turnering, som vi desværre afsluttede med et nederlag, men vi ligger to point foran Midtjylland i kampen om bronze, og det er det eneste, vi skal fokusere på. Vi skal slå AGF på søndag! siger ACH-anfører Martin Retov.

45 år siden sidste medalje
Kun en gang tidligere har klubben vundet DM-medaljer, nemlig bronzemedaljerne i 1967, men anføreren vurderer chancerne for en gentagelse 45 år senere som gode.

- Kan vi slå AGF, tror jeg, vi bliver nummer tre, for jeg tror ikke, FCM slår FCK. Det bliver skide sjovt. Vi må se, om vi kan tage noget med fra denne kamp, for nu har vi da prøvet at spille en kamp, der gjaldt rigtig meget, siger Retov til ekstrabladet.dk.

Også keeper Frederik Rønnow ærgrer sig, men også han er hurtig til at se videre mod den næste store kamp.

- Vores fokus lå på finalen op til, men nu har vi en bronzemedalje, vi skal ud at spille for. Allerede nu har det været en historisk sæson, men vi vil gøre det færdigt. Med en sejr i weekenden ser det rigtig godt ud.

Det er stadig sjovt at være fodboldspiller i Horsens?

- Ja, for fanden!

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen