'Vi tager til Parken for at vinde'

- Støt os i Parken, lyder opfordringen fra AC Horsens efter sejr i pokalsemifinalen

Jeppe Mehl blev matchvinder mod HB Køge. (Foto: Ernst van Norde)
Jeppe Mehl blev matchvinder mod HB Køge. (Foto: Ernst van Norde)

HORSENS (ekstrabladet.dk): Jeppe Mehl blev matchvinder for Horsens, og han var lettet, da han sendte bolden over stregen til det mål, der definitivt udløste billetten til Parken Kristi Himmelfartsdag.

Blandt andet fordi, at kantspilleren var en af de Horsens-syndere, der misbrugte chancer i 1. halvleg.

Se også: Mehl sendte Horsens i Parken

- Jeg havde to muligheder, som godt kunne have givet scoring. Det kiksede. Jeg følte dog, at jeg gjorde det rigtige i begge situationer. Og var derfor også fortrøstningsfuld, da vi gik ud til 2. halvleg, fordi jeg vidste, at der nok skulle komme flere muligheder, når Køge skulle længere frem på banen, sagde en glad Mehl efter at den første sejrsrus havde lagt sig.

Bak os op
Oplægget til den gyldne scoring stod stærkt spillende midtbanedynamo Martin Spelmann for.

- Jeg følte ikke, at lokummet brændte for os på noget tidspunkt, men det var da dejligt at få helt ro på i de sidste minutter. Og nu glæder jeg mig bare helt vildt til at spille den finale. Det bliver fantastisk. Og jeg synes, at både vi og byen har grund til at være stolte og glade.

Se også: SønderjyskE faldt efter fantomkamp

- Nu håber jeg bare at alle vil starte deres biler og styre mod Parken, så vi får en markant opbakning. Det får vi brug for mod FCK. Det er jo deres hjemmebane, men vi tager derover for at slå dem – og tænker slet ikke på, at Europa-pladsen er så godt som sikker, selv om vi taber, sagde Spelmann.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere