Besejret FCK-træner: Det var forfærdeligt

FC København-træner Carsten V. Jensen glæder sig over at være i pokalfinalen, men erkender skidt præstation

Carsten V. Jensen var bestemt ikke tilfreds med sine spilleres indsats. (Foto: Ernst Van Norde)
Carsten V. Jensen var bestemt ikke tilfreds med sine spilleres indsats. (Foto: Ernst Van Norde)

Sønderjyske havde FC København helt nede i sækken, men formåede ikke at holde en 4-2-føring, da det gjaldt i onsdagens pokalsemifinale.

FCK spillede en af sæsonens dårligste kampe, men et samlet 4-4-resultat var over to kampe nok til at nå i pokalfinalen, og det var det vigtigste, mener FCK-træner Carsten V. Jensen.

- Det handlede om at komme i finalen, men vi har også en ambition om at levere gode præstationer, når vi går på banen. Vi kom tidligt foran og havde en fornemmelse af, at det nok skulle komme til at glide.

Læs også:

Se også: SønderjyskE faldt efter fantomkamp

- Vi fandt trøst i den tidlige scoring og gik lidt ned i gear. Derefter var det svært at komme tilbage. Det var forfærdeligt hele vejen igennem, erkender Carsten V. Jensen over for 6'eren.

FCK-angriberen Dame N'Doye sendte udeholdet i front med 1-0 efter 13 minutter. Derefter tog Sønderjyske overraskende styringen på kampen og endte med at vinde 4-3, men ryge ud på reglen om udebanemål.

Læs også:

Se også: Uheldige Østli: Karrierens værste øjeblik

- Jeg har sagt til drengene: "you played like shit, but we are in the cup final". Det var med lodder og trisser, fortæller FCK-træneren.

Det var første gang, FCK tabte en betydende kamp, siden Carsten V. Jensen blev ansat som træner i januar. Carsten V. Jensen, som også er sportsdirektør i klubben, overtog styringen efter fyringen af Roland Nilsson.

1 af 2 FC København tabte 4-3, men gik videre på reglen om udebanemål efter 1-0 hjemme. (Foto: Ernst Van Norde)
2 af 2 Carsten V. Jensen var bestemt ikke tilfreds med sine spilleres indsats. (Foto: Ernst Van Norde)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere