Uheldige Østli: Karrierens værste øjeblik

SønderjyskE's Anders Østli skød på stolpen, lavede straffespark og så rødt, da jyderne blev sendt ud af DBU Pokalen af FCK

Det var i sandhed ikke Anders Østlis aften. (Foto: Ernst Van Norde)
Det var i sandhed ikke Anders Østlis aften. (Foto: Ernst Van Norde)

HADERSLEV (ekstrabladet.dk): Han kunne være blevet den helt store helt, men endte i stedet som skurk.

SønderjyskeS bomstærke norske forsvarsspiller Anders Østli havde først et hovedstød på stolpen, der kunne have givet 4-1-føring.

Men endte senere i et kæmpemæssigt sort hul.

Det var ham, der en halv snes minutter før tid kiksede i en direkte duel mod Cesar Santin med det resultat, at han lavede straffespark - som FCKeren senere selv scorede det gyldne tredje mål på - og tilmed fik rødt kort for nødbremse.

Læs også:

Se også: SønderjyskE faldt efter fantomkamp

Indtil det splitsekund styrede han mod en af karrierens største øjeblikke.

- Nu blev det i stedet det værste nogensinde. Jeg er - vi er alle - helt nede, sagde han stilfærdigt en halv times tid efter sidste dommerfløjt.

- Hvad der skete i situationen? Jeg husker det ikke præcist. Men pludselig er han forbi mig - og så satsede jeg alt. Men kiksede altså tacklingen. Så jeg kan ikke indvende noget mod det, der skete, sukkede han med et ansigt, der fortalte alt om den store skuffelse.

Røde kort fra pokalkampe føres med over i Superligaen - og det betyder, at den uheldige SønderjyskE som tillægsstraf kan se frem til at være udenfor de næste par kampe.

- Det vidste jeg ikke. Så det gør jo tingene endnu værre. Det bliver meget svært at komme over. Sådan har ikke kun jeg det, men også alle de andre derinde, konstaterede han, inden han fik ind i omklkædningsrummet for at få sig et bad.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere