Horsens reddet i overtiden

Morten 'Molle Rasmussen sikrede Horsens uafgjort i dommerens tillægstid

Uafgjort i HB Køge (Foto: Gregers Tycho/Polfoto)
Uafgjort i HB Køge (Foto: Gregers Tycho/Polfoto)

Det kan godt være, at HB Køge ligner en stensikker nedrykker fra Superligaen, men i pokalturneringen her til aften kunne man ikke se forskel på top og bund, da sjællænderne tog imod Superliga-treerne fra Horsens.

De godt fightende sjællændere var nemlig tæt på en pokaloverraskelse, da vendte 0-1 til en 2-1, inden Horsens i overtiden sikrede sig et fortræffeligt udgangspunkt før returopgøret med Morten 'Moller' Rasmussens scoring i overtiden.

Synd for et godt kæmpende HB Køge-hold, men alt i alt var 2-2 et fair resultat.

Ingen bronzeglans over Horsens
Horsens lignede bestemt ikke en mandskab, der var uden nederlag i deres fire seneste kampe. Før pausen var HB Køge bedst, men alligevel kom 'den gule fare' foran, lige inden de første 45 minutter var gået, da Lasse Kryger elegant lobbede et vigtigt udebanemål i kassen.

Lige efter pausen var Johan Absalonsen milimeter fra at fordoble føringen og lukke kampen, men afslutningen kørte højre om den højre stolpe.

I stedet kom HBK tilbage i kampen minutter efter Absalonsens chance. Bo Storm slog et indlæg ind i feltet, bolden blev forlænget med hovedet og på bagerste stolpe kom Simon Richter glidende med sin første scoring for HB Køge til 1-1.

30 minutter før tid fik HB Køge så en mere at juble over, da lille, energiske Adeola Runsewe lurede inde i feltet, modtog bolden, og resolut bankede kuglen op i hjørnet helt uden chance for Frederik Rønnow i målet.

Overtid blev godt
Men til aller, aller, sidst 'snød' Horsens alligevel sjællænderne for et godt udgangspunkt, da Morten Rasmussen skovlede 2-2-scoringen ind over stregen.

Nu ligner 'den gule fare' et hold, der kan skimte pokalfinalen i Parken forude.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere