Mølby efter triumf: Vildt vigtigt

AC Horsens' træner Johnny Mølby er glad for avancementet i DBU Pokalen

Johnny Mølby er glad. (Arkivfoto: Jens Dresling/Polfoto)
Johnny Mølby er glad. (Arkivfoto: Jens Dresling/Polfoto)

Johnny Mølby var en rigtig glad mand efter sejren i pokalkvartfinalen. Og han så stort på, at det rent spillemæssigt havde været en bedrøvelig omgang på Monjasa Park.

- Det handlede alene om at komme videre. Det gjorde vi. Og det er vildt vigtigt. Jeg synes, at det er fantastisk, at vi nu er i semifinalen, og det er en meget stor motivation for spillerne, når vi skal i gang med forårsforberedelserne, sagde Horsens-træneren.

- Vi havde lidt problemer i slutningen af 1., halvleg, men ellers synes jeg, at vi havde kontrol over tingene. Og det var naturligvis dejligt at se Martin Retov slå til på den måde, som han gjorde. Han må meget gerne sparke frispark igen, smilede han.

Har nået vigtigt mål
Matchvinder Retov, der har tre pokaltriumfer med Brøndby, var naturligvis også meget tilfreds, selvom han helbredsmæssigt ikke var helt på toppen som følge af forkølelse.

- Vi har nået et vigtigt mål - både for os spillere og for klubben, fastslog han, der endnu ikke er begyndt snak om forlængelse af den kontrakt, som udløber til sommer.

- Jeg har ikke hørt noget fra klubben. Men jeg kender det spil - så det er ikke noget jeg tænker så meget over, fastslog han, der scorede sejrsmål direkte på frispark fra knap 20 meter.