Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Skandaløst rødt kort sendte Lyngby ud

Jeppe Brandrup fik to gule kort for at tage et frispark for tidligt i kvartfinaleopgøret mellem Lyngby og Esbjerg

Lyngby tabte til Esbjerg. (Foto: Jens Dresling)
Lyngby tabte til Esbjerg. (Foto: Jens Dresling)

LYNGBY (ekstrabladet.dk): I aftenens kvartfinale på Lyngby Stadion i DBU Pokalen viste Esbjerg Lyngby, hvad forskellen er på at spille i førstedivisionen og Superligaen. Da de vandt en sikker 2-1 sejr.

Men det som alle kommer til at huske - og specielt Jeppe Brandrup - vil være det, der skete i kampens 24. minut.

Lyngbys David Boysen fik tilkæmpet sig et frispark, som Jeppe Brandrup skulle tage. Han fik først et gult kort for at sparke inden dommer, Michael Johansen, havde fløjtet spillet i gang. Og så fik han et igen for præcis den samme aktion. Den meget kontroversielle udvisning skabte en del furore på Lyngby Stadion.

Efter det pressede Esbjerg på, men det gav også Lyngby flere kontrachancer.

Lyngbys U19 landsholdsspiller Yussuf Poulsen havde flere glimrende løb op ad Lyngbys venstrekant. Han var Lyngbys farligste spiller og burde nok have scoret en enkelt pind eller to.

Læs også:

DBU Pokalen - 29. nov. 2012 - kl. 15:47 TV: Se Brandrups forrykte udvisning

Poulsen havde en kæmpechance, efter der var gået cirka en halv time, men Lukas Hradecky reddede bolden og fik sat spillet hurtigt i gang.

I den anden ende dukkede Kenneth Fabricius op og satte iskoldt bolden i mål. Der viste angrebsveteranen, hvad forskellen er på Superligaen og førstedivisionen.

Selv om Lyngby startede anden halvleg godt. Fik Esbjerg alligevel scoret igen efter knap tre minutter af anden halvleg ved Jonas Knudsen. Derfra så det meget svært ud for Niels Frederiksens tropper, og luften var lidt feset ud af ballonen.

Men da det så allerværst ud for hjemmeholdet satte indskiftede Fanol Perdedaj bolden i kassen i kampens 74. minut. Det vækkede Lyngbys hold og de 1092 tilskuere, der var til kampen i live. Der dog ikke nåede at udnytte momentum, og er nu ude af DBU Pokalen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen