FCM-anfører: Som sendt fra himlen

Kristian Bak var meget imponeret over sine afrikanske medspillere i dagens pokalgyser mod Esbjerg

Kristian Bak scorede et af FCM's fem straffesparksmål. (Foto: Claus Bonnerup)
Kristian Bak scorede et af FCM's fem straffesparksmål. (Foto: Claus Bonnerup)

ESBJERG (ekstrabladet.dk): - Det er noget, vi har haft brug for i lang tid - en succesoplevelse ud over det sædvanlige. Og det må man sige, at dette var, lød det fra en lettet FC Midtjylland-forsvarer Kristian Bak efter pokaltriumfen mod Esbjerg i semifinalen i Ekstra Bladet Cup.

FCM kvalificerede sig efter straffesparkskonkurrence til finalen mod FC Nordsjælland i Parken 22. maj efter 2-1-sejr, der betød forlænget spilletid og slutteligt straffesparkskonkurrence efter at have tabt den første kamp på hjemmebane med 1-2.

- Det kunne være gået begge veje i sådan en straffesparkskonkurrence, men vi trak det længste strå. Vi havde brug for lidt held, og det har vi ikke haft i lang tid. Det er fuldt fortjent over to kampe, synes jeg, men det var en lige kamp.

- De to mål kom som sendt fra himlen. Det er det, vi ikke har kunnet gøre i mange, mange kampe i ligaen, men afrikanerne tog sig lige sammen, lød det fra Kristian Bak.

Tag del i snakken på Facebook HER

Overrasket over køligheden
Efter 0-0 ved pausen lagde Sylvester Igboun bolden til rette for Mikkel Thygesen, der let kunne score til 0-1, og kort eftre var det Rilwan Hassan, der satte bolden ind til 2-0 efter en times spil. Og i straffesparkskonkurrencen var Igboun også blandt målscorerne.

- Jeg vil også sige, at jeg var meget overrasket over, at Sylvester var så kølig til at sparke straffespark. Da vidste jeg, at vi ville vinde, når han kunne score!

- Jeg er meget imponeret over dem i dag. De går ind og tager ansvar, sætter fart over kanterne og skaber chancerne. det var godt, vi havde dem med i dag.

- Det ligger i baghovedet, at vi har ikke har været gode til at score mål, og nu skulle vi ind og score to. Vi sagde i går, at vi bare skulle lave to, så ville vi gå videre. Det var det, vi gjorde! sagde Kristian Bak efter triumfen.

0 kommentarer
Vis kommentarer