Ekstra Bladet Cup på Kanal 5

Kanal 5 har sikret sig tv-rettighederne til landspokalturneringen, Ekstra Bladet Cup, i de næste tre år

Lodtrækningen til Ekstra Bladet Cup har været livetransmitteret på ekstrabladet.tv. Kanal 5 har sikret sig rettighederne til at vise kampene.
Lodtrækningen til Ekstra Bladet Cup har været livetransmitteret på ekstrabladet.tv. Kanal 5 har sikret sig rettighederne til at vise kampene.
Der er godt nyt for fans af pokalfodbold. Kanal 5 har sikret sig rettighederne til den danske pokalturnering, Ekstra Bladet Cup, i de næste tre år. Og den sportsglade kanal vil som minimum sende minimum 15 kampe live hver sæson.

– Vi glæder os ekstremt meget. Ekstra Bladet Cup er en turnering fuld af tradition og drama, og finalerne er unik dansk fodboldhistorie, der ofte står printet i erindringen i årevis, siger sportschef på SBS TV, Jes Holm Andersen.

Charmen ved pokalfodbold er som bekendt Davids mulighed for at slå Goliat, i år eksemplificeret ved Nordvest FC. Det aspekt af Ekstra Bladet Cup vil Kanal 5 også fokusere på i programserien, ’Fra Marken til Parken’, der følger turneringens start i de små klubber og hele vejen til finalen i Parken. Det nye samarbejde vækker naturligvis begejstring i Divisionsforeningen.

– Den danske pokalturnering er allerede en fest, men vi glæder os meget til samarbejdet med Kanal 5 og til i fællesskab at løfte turneringen op på et endnu højere niveau, udtaler Claus Thomsen, direktør i Divisionsforeningen.