Annonce:
Annonce:

Nordvest-anfører: Chancen lig nul

Nordvest FC's anfører Stefan Håkanson glæder sig til semifinalerne mod FCK i Ekstra Bladet Cup, men erkender, at pokalfesten er ved at være forbi

Både Morten Nordstrand og Stefan Håkanson glæder sig til at mødes i semifinalen i Ekstra Bladet Cup. (Foto: Jesper Stormly)
Både Morten Nordstrand og Stefan Håkanson glæder sig til at mødes i semifinalen i Ekstra Bladet Cup. (Foto: Jesper Stormly)
Annonce:
Følg Fodbold

Nordvest FC's anfører Stefan Håkanson fik sit ønske opfyldt, da der fredag middag blev trukket lod til semifinalerne i Ekstra Bladet.

Her trak Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen sensationsholdet op af bowlen i første forsøg, og da han efterfølgende hev kuglen med FC København frem, så var Håkanson tilfreds.

- Det er jeg sgu glad for. Det er en stor modstander, som sikrer en fantastisk opbakning med masser af tilskuere, når vi mødes i Holbæk, siger Håkanson til ekstrabladet.dk.

Til gengæld erkender han også, at chancerne for sportslig succes er noget nær minimale i de to semifinaleopgør.

- Chancen for at gå videre er vel lig nul, men vi har lang tid til at forberede os på kampen, og vi lægger os i hvert fald ikke frivilligt, siger Nordvest-kaptajnen, der dog har gode minder fra sit sidste møde med FCK-måltyven Morten Nordstrand.

Skal i finalen
- Jeg mødte ham i foråret, hvor han spillede for KB. Dengang blev han pillet ud i pausen, så det gik vidst meget godt, siger Håkanson.

Morten Nordstrand kan også godt huske mødet med Håkanson i 2. divisionskampen.

- Ja, han havde meget godt fat i mig. Men jeg var lige kommet tilbage fra en skade dengang, og det var altså planlagt, at jeg kun skulle spille 45 minutter, griner Morten Nordstrand, der logisk nok var meget tilfreds med udsigten til to semifinaler mod Nordvest FC.

- Det var noget nær en optimial lodtrækning for os, for der er stor forskel på Nordvest og de to andre hold, som er tilbage. Det vil alt andet lige være en kæmpe skuffelse, hvi vi ikke når finalen. Det er en stor fordel for os, at semifinalerne spilles over to kampe. Hvis det går galt i den første kamp, så bør vi kunne afgøre det i hjemmekampen, slutter han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: