Annonce:
Annonce:

Klar til krig mod Fall

Mark Howard skal holde Superliga-topscorer Djiby Fall i kort snor, når Brøndby og OB tørner sammen i Ekstra Bladet Cup i aften

OB's Djiby Fall scorer mål og slår fra sig. Men Brøndbys Mark Howard glæder sig alligevel til aftenens kamp. (Foto: Claus Bonnerup)
OB's Djiby Fall scorer mål og slår fra sig. Men Brøndbys Mark Howard glæder sig alligevel til aftenens kamp. (Foto: Claus Bonnerup)
Annonce:
Følg Fodbold
Der findes spillere i Superligaen, der piber over Djiby Falls albuer og kompromisløse stil. Brøndbys Mark Howard er ikke iblandt dem. Brøndby-forsvareren ser tværtimod frem til en god, hård duel med OB’s topscorer i aftenens kvartfinale i Ekstra Bladet Cup.

– Jeg har spillet mod ham flere gange og elsker en god duel. Jeg er englænder, så en god krig er altid rar. Jeg ser frem til det, siger Mark Howard til Ekstra Bladet.

Englænderen fik i går på træningsbanen beskeden om, at han spiller mod OB.

Førstevalget Max von Schlebrügge er plaget af et knæproblem og forlod efter kun et kvarter gårsdagens træning. Derfor bliver det op til Howard at stoppe Fall i kampen mellem de forsvarende pokalmestre og pokalmestrene fra 2006.

– Det er en svær kamp, men jeg er 100 pct. klar. Det bliver fantastisk at spille igen, for det er jo ikke så meget, jeg har fået mulighed for det, konstaterer Howard inden kampen mod OB. En kamp, der kan blive en af hans allersidste i den gule trøje.

Stor interesse
For det trækker i den grad op til en vinterskilsmisse mellem forsvarsspilleren og Brøndby.

Howard, der i 2007 blev årets spiller i klubben, har i denne sæson ofte været placeret på enten bænk eller tribune. Han siger til Ekstra Bladet, at han har svært ved at se sig selv blive i Brøndby, og trods sin reservestatus har han tiltrukket sig interesse –  også fra andre end den kommende Horsens-træner, Henrik Jensen.

– Der er stor interesse for Mark. Det er jo ikke sådan, at han er blevet en dårligere spiller, fordi han ikke har spillet så meget det seneste halve år, siger Howards agent, Allan Bak Jensen.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er flere norske klubber inde i billedet, ligesom der også skulle være interesse fra Tyskland og den næstbedste engelske række. Howard har kontrakt med Brøndby sæsonen ud.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
LIGE NU
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: