Pokaldræbere bli'r ved: Horsens ude

For anden gang i pokalhistorien er et Danmarksseriehold videre. Nordvest FC sendte Horsens hjem fra Holbæk med et 2-1 nederlag

Nordvest kom ned at ligge i den spændende kamp Men det er dem, der også ligger i bowlen når der trækkes lod i morgen (Foto: Jens Panduro)
Nordvest kom ned at ligge i den spændende kamp Men det er dem, der også ligger i bowlen når der trækkes lod i morgen (Foto: Jens Panduro)

De fik en advarsel lige fra start. Efter fire minutter blev Fazil Keskin fra Nordvest FC spillet helt fri med en høj bold foran mål.

Vippede elegant bolden over målmanden og i nettet. Dommeren dømte mål, men tog sig en lille snak med linievogteren, og så var der pludselig offside.

Men pokaldræberne fortsatte og havde kræfterne. Efter 34 minutter kom det så, målet fra Fazil Keskin. Spillet fri mellem to forsvarere og banker den op i nettaget.

Herefter stod der Horsens på kampen. Powerplay. Men ind ville den ikke. Alle de kendte målscorere havde ikke dagen. Der blev satset fra bænken men uden held.

Og så til allersidst. 89 minutter er spillet. Bolden kommer midt for mål til nummer 99, Null, og så står der 2-0.

Gilberto Macena smækker et trøstmål ind. Men hvad gør det?

Publikum i Holbæk går amok.

Horsens hænger med knoppen. Og der er pludselig meget langt hjem til fængselsbyen.

En tur fra Holbæk, som Sønderjyske tidligere har prøvet.

Nordvest FC bliver det kun andet Danmarksseriehold til at spille semifinale i pokalturneringen. Første hold var Ølstykke FC i sæsonen 1990/91, hvor de tabte samlet over 2 kampe med 0-5 til OB. (Kilde: Elbech & Thomsen, DBUs Officielle Statistikere)

Fredag kl. 12 trækkes der lod. Hvem skal Nordvest næste gang overraske mod? Du kan følge lodtrækningen live her på sitet.