FCN rasede over straffespark

FC Nordsjællands spillere var meget utilfredse med, at AaB blev tildelt et straffespark i kvartfinalen af Ekstra Bladet Cup, som de nordjyske gæster vandt 2-1

Morten Karlsen og Henrik Kildentoft har svært ved at forstå Lars Christoffersen. (Foto: Thorkild Amdi)
Morten Karlsen og Henrik Kildentoft har svært ved at forstå Lars Christoffersen. (Foto: Thorkild Amdi)

Sindene var i kog hos hjemmeholdets spillere, efter at FC Nordsjælland onsdag aften røg ud af Ekstra Bladet Cup i kvartfinalen med et 1-2-nederlag hjemme mod AaB på Farum Park. Især gæsternes udligning kort før pausen, da AaB's Marek Saganowski faldt omkuld i feltet efter nærkontakt med FC Nordsjællands Jonathan Richter vakte harme.

- Der var ikke skyggen af straffe. Fordi der var lidt kontakt, så kaster Saganowski sig. Det er ubegribeligt, sagde FC Nordsjællands Morten Karlsen.

Ikke uventet blev han bakket op af Jonathan Richter, som heller ikke forstod dommer Lars Christoffersens disposition.

- Da han pegede på pletten, tænkte jeg; "Hold da op, det er ikke min dag i dag". Vi laver alle fejl, og sådan er det. Men jeg er sikker på, at det var en fejlkendelse, sagde Jonathan Richter.

Marek Saganowski, som AaB har hentet på et lejemål fra engelske Southampton, hjalp ikke til yderligere opklaring af sagen, da han på engelsk blev spurgt, om der var straffe eller ej.

- Jeg taler ikke engelsk, sagde han. På glimrende engelsk.