Jallow reddede Brøndby fra ydmygelse

Sensationen lurede, da Brøndby var bagud i pokalturneringen mod Holstebro fra danmarksserien

Med to mål indenfor to minutter i 2. halvleg gav Ousman Jallow afkast på både sin nylige transfer til Brøndby og sin løn, da han vendte et truende nederlag til 2-1-sejr for sin nye klub.

De blå-gule var indtil det 66. minut bagud i kampen i 4. runde i Ekstra Bladet Cup i Holstebro, da den 20-årige gambier punkterede sensationen.

Og sensationen lurede så sandelig, efter at det jyske danmarksseriehold var kommet foran efter 37 minutter ved den tidligere Superliga-spiller Kim Christensen.

En sløset aflevering i Brøndby-forsvaret blev til en friløber for Holstebro, og netop som chancen var ved at løbe ud i sandet dukkede den tidligere Vejle- og FCM-spiller Kim Christensen op mellem venner og fjender og sendte bolden i nettet bag BIF-keeper Michael Tørnes.

Holstebro tæt på til sidst
Brøndby stillede med et purungt forsvar bestående af Anders Randrup, Pierre Kanstrup, Jacob Berthelsen og Daniel Wass, og de havde givet yderligere et par chancer væk, som kunne have givet Holstebro en større føring i 1. halvleg.

I 2. halvleg tog det unge Brøndby-hold dog et stramt greb om tøjlerne og slog lejr omkring Holstebros mål.

Det blev 1-1, da et hovedstød fra Peter Madsen kun blev halvklaret af Morten Jakobsen i Holstebro-målet, hvorefter Jallow huggede bolden op i nettaget.

To minutter senere tog Superliga-holdet så føringen ved Jallow og lignede pludselig et hold i total kontrol.

Holstebro kunne dog have gjort det mere pinagtigt end højst nødvendigt for Brøndby. Anders Randrup måtte et par minutter før tid redde et Holstebro-forsøg på stregen.

Fredag kan lodtrækningen til kvartfinalerne i Ekstra Bladet Cup følges live her på ekstrabladet.dk.

De otte hold, som stadig er med i turneringen, er Brøndby, FC København, OB, Horsens, FC Nordsjælland, Lyngby, AaB og Nordvest FC.

1 af 2 Holstebro-spillerne jubler efter føringsmålet i 1. halvleg. (Foto: Ernst van Norde)
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer