Nordstrand: Vi kunne have vundet større

Pokalkampe giver ekstra motivation, og det bliver spændende, hvem vi trækker, siger FCN's Morten Nordstrand

Med en 3-1-sejr på udebane over Hobro er vejen til pokalfinalen blevet noget kortere for FC Nordsjælland, så humøret var naturligvis i top, da billetten til forårets semifinaler var sikret mandag aften.

- Nu må vi afvente de øvrige kvartfinaler og se frem til lodtrækningen. Det bliver spændende, hvem vi skal møde, og det er rigtig dejligt at have pokalkampene at se frem til i forrået.

- Det er fedt at kunne bruge dem som ekstra motivationsfaktor, siger Morten Nordstrand til klubbens hjemmeside.

Efter 67 minutter fik Nordstrand scoret til 3-0 kort tid efter, at han var kommet på banen.

- Det var dejligt at få scoret det mål. Jeg vil jo altid gerne score, og jeg synes også, der burde have været straffe, da mit skud blev blokeret med armen.

Se også: TV: FCN trynede uheldige Hobro

- Vi kunne godt have vundet større, men i stedet slap vi grebet lidt til sidst, og det gav dem nogle unødvendige chancer, mener han og tilføjer:

- Det var der ingen grund til, for vi havde godt fat i kampen. De viste i første halvleg, hvorfor de er tophold i 1. division, men jeg synes, vi havde kampen under kontrol, og heldigvis fik vi det flotte mål af Mario at gå til pause på.

Kantspilleren Mario Ticinovic scorede kort før pausen, mens Joshua John fordoblede føringen 10 minutter efter pausen.

- Efter det hurtige mål i anden halvleg styrede vi kampen, og heldigvis blev det ikke rigtigt spændende til sidst. Vi glæder os alle sammen over de muligheder, der nu er i pokalen, siger Nordstrand.

Angriberen var med på FC Nordsjællands hold, da holdet vandt DBU Pokalen i maj 2011.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere