Lyngby: FCK-fans bag hærværk på vores stadion

Ballade inden onsdagens pokalkamp mellem Lyngby og FCK. Lyngby Stadion udsat for hærværk de seneste nætter

Der er lagt i ovnen til had mellem fangrupperne, før FC København og Lyngby tørner sammen på onsdag i pokalturneringen. (Foto: Jens Dresling/Polfoto)
Der er lagt i ovnen til had mellem fangrupperne, før FC København og Lyngby tørner sammen på onsdag i pokalturneringen. (Foto: Jens Dresling/Polfoto)

På onsdag får Lyngby besøg af FC København i pokalturneringens kvartfinaler. Lørdag aften beskylder Lyngby i en pressemeddelelse FCK-fans for hærværk på Lyngby Stadion.

- Overmalinger, graffiti og FCK-tags var, hvad Lyngbys spillere lørdag morgen mødte ind til på Lundtoftevej, hvor De Kongeblå spiller og træner hjemme på Lyngby Stadion.

- I løbet af natten havde en gruppe personer med tilknytning til FC København været forbi stadion og overmalet blandt andet reklameskilte, klubhus, udskiftningsbokse, spillertunnel og Juul & Nielsen-Loungen, skriver Lyngby i pressemeddelelsen.

Hærværket har fundet sted både natten til fredag og natten til lørdag, lyder det fra Lyngby. Værst gik det ifølge klubben til natten til lørdag.

- Allerede natten til fredag var der ubudne gæster på stadion, hvor der blev ophængt et større antal klistermærker. Det gjorde der også natten til lørdag, og i alt har Lyngbys personale fjernet mere end 400 klistermærker, skriver Lyngby.

Meget organiseret
Klubdirektør Brian Lemmeke siger, at Lyngby nu opprioriterer vagtbemandingen på Lyngby Stadion frem mod onsdagens kamp.

- Det er ærgerligt, at sådan noget sker. Det har været meget organiseret, og de har været meget grundige, må man sige. Vi sikrer nu i første omgang stadion med ekstra vagter og hunde frem mod kampen. Vi har haft en rigtig god optakt til kampen foreløbigt, og billetsalget går strygende, så det skal ikke ødelægge det hele.

- Men det er da klart, at der nu er endnu flere ting, der skal nås, og det er møg irriterende, at vores lille administration skal spilde sin i forvejen sparsomme tid med den slags, siger Brian Lemmeke.

Onsdagens kamp fløjtes i gang klokken 18.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere