Ærgerlig Hjulmand: Der lå noget og ventede os

Kasper Hjulmand føler, at der lå noget og ventede på FCN mod FCK, men det blev ved 1-1 og ingen finaleplads

ØV-mand (Foto: Lars Poulsen)
ØV-mand (Foto: Lars Poulsen)

FC Nordsjælland fik en forrygende start på anden pokalsemifinale mod FC København. Tidligt udlignede Farum-klubben FC Københavns 1-0-føring fra første kamp, men mere blev det ikke til.

Løverne udlignede i anden halvleg til 1-1, og dermed er de i finalen med samlet 2-1

- Der var bedre spil i denne kamp, end der var i første semifinale. Især i første halvleg var der godt spil fra begge sider, men jeg følte, at vi fik den bedste start, og der lå noget og ventede os, siger Nordsjælland-træner Kasper Hjulmand.

Se også: FCK-helt: Finaleplads betyder meget

- Vi havde nogle rigtig gode muligheder i første halvleg, og var vi kommet på 2-0, havde det psykologisk gjort meget. For selv hvis FCK så havde scoret, ville vi stadig kun være et mål fra en finaleplads.

Det blev dog ikke til 2-0-scoringen. I stedet udlignede FC København i anden halvleg på et indlæg efter en dødbold.

- Vi har oplevet det før. De kom ikke til ret meget i åbent spil, men fik så scoret på endnu en dødbold. Vi åbnede derefter holdet og gav dermed nogle chancer væk, men generelt spillede vi defensivt en stærkt kamp, siger træneren.

Se også: TV: Far er glad: FCK klar til pokalfinalen

Den tidligere FC København-angriber Morten Nordstrand ærgrer sig over, at FC Nordsjælland ikke fik mere udbytte af den flotte start.

- Vi kom ud og lagde et godt pres på dem. Det havde de svært ved at spille sig ud af, så vi fik skabt nogle chancer og fik også scoret, siger Nordstrand.

- Jeg havde selv en chance ved 1-0 hvor jeg, hvis jeg havde ramt inden for målrammen, nok havde scoret. Jeg synes vi havde mulighederne, men vi tog dem desværre ikke.

FC Nordsjælland må nu i stedet rette fokus på Superligaen, hvor holdet i øjeblikket indtager sjettepladsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer