Brøndby-semifinale uden tilskuere

Brøndbys semifinale-kamp i pokalturneringen mod Esbjerg er rykket til 13. marts og vil blive spillet uden tilskuere, hvis Brøndby ikke får medhold i deres appel

Brøndbys Quincy Antipas forsøger sig i ligakampen mod Esbjerg i november. (Foto: Lars Poulsen).
Brøndbys Quincy Antipas forsøger sig i ligakampen mod Esbjerg i november. (Foto: Lars Poulsen).

Egentlig var det de to Superliga-hjemmekampe mod Randers og FC Midtjylland, der skulle spilles uden tilskuere som konsekvens af den dom, DBU fældede over Brøndby for urolighederne under pokalkvartfinalen mod FC København.

Men nu er pokalsemifinalen på Brøndby Stadion mod Esbjerg blevet kilet ind mellem de to og vil derfor blive spillet uden tilskuere i stedet for FCM-kampen, medmindre Brøndby får medhold i den appel, de har sendt til DBU.

- Alt andet lige vil pokalsemifinale-kampen mellem Brøndby og Esbjerg på Brøndby Stadion den 13. marts blive spillet uden tilskuere. Men i sidste ende afhænger det også af, hvordan appeludvalget stiller sig overfor Brøndbys anke af dommen, der gav dem to hjemmekampe uden tilskuere, siger leder af DBU Turneringer Peter Ebbesen til tipsbladet.dk.

Læs også:

Stor straf til Brøndby for tilskueruroligheder efter FCK-kamp (Foto: Jens Dresling) Brøndby - 18. dec. 2012 - kl. 14:53 Brøndby straffes hårdt for tilskuer-ballade

Flytningen af Brøndby - Esbjerg fra den 11. april til den 13. marts skyldes, at der den 11. april kan blive afviklet Europa League-kampe med russiske hold på hjemmebane til afvikling kl. 18.00. Som en betingelse for at deltage i de europæiske klubturneringer har de nationale ligaer og forbund forpligtet sig til ikke at spille kampe i den bedste række og i pokalturneringerne sideløbende med kampe i de europæiske turneringer, og derfor er kampen altså blevet flyttet, da det oprindelige spilletidspunkt kolliderer med UEFA-terminen.

DBU har søgt om dispensation til at få lov at afvikle kampen mellem Brøndby og Esbjerg den 11. april, men UEFA har givet nej.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere