Bitter Randers-'skurk': Vi ku' have vundet pokalen

- Det gør det ikke mindre bittert at stå her og have brændt det afgørende straffespark, sagde Mads Agesen

Randers' Mads Agesen brændte pokalkvartfinalens 12. straffespark og så kunne FCK-keeper Stephan Andersen juble med sine holdkammerater (Foto: Lars Poulsen).
Randers' Mads Agesen brændte pokalkvartfinalens 12. straffespark og så kunne FCK-keeper Stephan Andersen juble med sine holdkammerater (Foto: Lars Poulsen).

Han skulle lige lede efter ordene et par gange, Mads Agesen, der havde den umenneskelige opgave at sparke straffesparkskonkurrencens 12. spark, da Randers endte med at tabe pokalkvartfinalen i Parken til FC København.

Brændte han, ville Randers være ude af DBU Pokalen trods det, at randrusianerne i 120 minutter havde formået at holde FC København fra scoringer i åbent spil. Og så gjorde han det – brændte.

– Jeg ved næsten ikke, hvad jeg skal sige. Det er selvfølgelig pissesurt og bittert at være skurken.

– Jeg så FCK’s midterforsvarer Per Nilsson sparke den sikkert ind tidligere i straffesparkskonkurrencen, og så kunne jeg vel også, men det kunne jeg altså ikke.

Se eller gense det vilde straffesparksdrama i Parken her:

Mads Agesen rystede lidt på hovedet af hele situationen og kiggede så på de muligheder, som Randers forspildte med nederlaget i Parken.

– Jeg vil bestemt ikke forklejne de andre hold, der er tilbage i turneringen, men kigger jeg på holdene, mener jeg, vi ville have haft en god chance for at vinde turneringen. Det gør det jo ikke mindre bittert at stå her og have brændt det afgørende straffespark, sagde Mads Agesen.

Ganske forventeligt var der anderledes humør på drengen hos Agesens overmand i straffesparksduellen, FCK-keeper Stephan Andersen.

FCK vinder efter vildt drama. (Foto: Lars Poulsen) DBU Pokalen MEGA-drama i Parken: FCK vinder på straffe

– Helten? Det ved jeg nu ikke, om jeg er, for der var jo fem af vores spillere, der formåede at score, så de er vel også helte, smilede Stephan Andersen, hvis vigtige redning på Mads Agesens forsøg sender FCK i pokalsemifinalerne.

– Vi vil alle sammen gerne vinde titler og er bestemt ikke for fine til at gå efter pokalen, sagde københavnernes målmand, der for anden kamp på stribe kunne se sine kolleger i marken høvle løs mod modstandernes mål uden at få scoret.

– Selvfølgelig er det frustrerende, men det havde først været rigtig alarmerende, hvis ikke vi formåede at komme frem til chancerne. Det må være et spørgsmål om tid, før der går hul på bylden rent scoringsmæssigt, vurderede Stephan Andersen.

12 kommentarer
Vis kommentarer