Brøndby heldig med lodtrækning: Her er kvartfinalerne

Der er lagt op til årets kamp i Skive, når Brøndby gæster 1. divisionsklubben i kvartfinalen af pokalturneringen

Christian 'Gekko' Jakobsen og Brøndby skal til Skive i kvartfinalen af pokalturneringen.
Christian 'Gekko' Jakobsen og Brøndby skal til Skive i kvartfinalen af pokalturneringen.

Det holdt hårdt, men takket være en scoring i overtiden af Ronnie Schwartz sikrede Brøndby sig sejren over HB Køge og fuldendte dermed feltet af hold, der er klar til kvartfinalerne i DBU-pokalen.

Og de tilbageværende mandskaber kender allerede deres kommende modstandere. Kort efter sidste fløjt på Herfølge Stadion blev der nemlig trukket lod til de kommende fire kampe i turneringen.

Det var turneringschef i DBU, Henrik Andersen, der stod for at fordele mandskaberne, mens klokken nærmede sig midnat, og det kastede et par interessante opgør af sig.

Særlig i Skive må smilene være brede, efter det stod klart, at 1. divisionsklubben skal i duel med Brøndby om en plads i semifinalen.

Se også: Brøndby-bombardment gav bonus til sidst

Dermed er der lagt op til årets kamp på de kanter, hvor de undertippede jyder - som lavest rangeret hold - traditionen tro får glæde af hjemmebanefordel.

Hos Brøndby var tilfredsheden også stor, og her man da heller ikke sen til at påtage sig favoritværdigheden. Det fremgik kort efter lodtrækningen var afsluttet, da klubbens træner Thomas Frank gjorde status over for Ekstra Bladet.

- Jeg havde håbet på Roskilde, men er tilfreds med Skive. Det er en god lodtrækning for os, og vi skal selvfølgelig gå videre, siger Thomas Frank.

- Men vi har stor respekt for hold fra lavere divisioner. Vi har jo set, at flere Superliga-klubber er røget ud, lyder det videre.

Se også: Flirtede med fiasko: 1. divisionshold drillede FC København

Det ved de alt om i FC Roskilde, der er det andet af de to tilbageværende 1. divisionshold i turneringen. Onsdag slog de således FC Midtjylland ud af turneringen, og nu er det så tid til en ny svær opgave mod et Superliga-mandskab.

Roskilde trak nemlig AaB, så det store spil må igen formodes at skulle findes frem, hvis et avancement skal blive en realitet.

De to øvrige kvartfinale-opgør er dyster mellem Superliga-hold, eftersom sidste sæsons pokalvindere fra FC København møder Randers, og SønderjyskE skal i aktion mod AGF. De fire kampe spilles i marts næste år.

Sådan ser kvartfinalerne ud:

FC Roskilde - AaB

SønderjyskE - AGF

FC København -  Randers FC

Skive - Brøndby

Se også: FCM i chokerende pokal-exit: Taber til bundhold fra 1. division

88 kommentarer
Vis kommentarer