Brøndby tæt på pokal-fiasko: - Ikke godkendt

Brøndby måtte helt ud på kanten, før de trak det længste strå mod Skive fra 1. division

Brøndby var i problemer, men klarede den til sidst. Foto: Magnus Arnason
Brøndby var i problemer, men klarede den til sidst. Foto: Magnus Arnason

Da stadionuret i Skive rundede 110 minutter var Brøndby nede 1-2 mod bundholdet fra 1.division, men to hurtige scoringer fra Andreas Maxsø og Lasse Vigen afværgede den helt store pokal-fiasko.

Alligevel var det ikke en ubetinget glad Lasse Vigen, der satte ord på indsatsen efter kampen.

- Det er selvfølgelig ikke godkendt, at vi er ved at tabe kampen, så det er lidt med blandede følelser. 

- Det var meningen, at jeg skulle spille et kvarter, og det blev så 45 minutter, men sådan er det også nogle gange. Det ved man med de her pokalkampe – de har sit eget liv, men vi skal selvfølgelig ikke lukke dem ind, siger Lasse Vigen til klubbens hjemmeside.

Han mener, at Brøndby selv var skyld i, at Skive kom ind i kampen - og på et tidspunkt lignede en vinder i den forlængede spilletid.

- Vi giver dem to mål, som vi aldrig må give. Vi vil gerne frem og score helt vildt, men der skulle vi måske bare lige have slået lidt koldt vand i blodet og sige, der er trods alt en halv time igen, siger han.

Cheftræner Niels Frederiksen glædede sig over avancement, men ser gerne, at det gøres på en anden måde i fremtiden.

- Selvfølgelig skal vi vinde den, og vi skal ikke gøre det, som vi gjorde, da vi kom foran, hvor vi begyndte at sløse lidt med tingene og lukke dem ind i kampen. Indtil det tidspunkt synes jeg egentlig, at vi er i fin kontrol, siger han til Brøndbys hjemmeside.

Kasper Kusk scorede fem gange i anden halvleg, da AaB smadrede Vejgaard med 6-0. Arkivfoto: Jens Dresling DBU Pokalen Superliga-spiller gik amok: Fem kasser på en halvleg

Brøndby er videre i Sydbank Pokalen efter et sandt drama mod Skive. Foto: Magnus Arnason DBU Pokalen Brøndby tæt på katastrofe i kæmpe drama

YouSee kan ende med at spolere fodboldfesten for en stor del af danskerne. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix Sport og Spil 1,2 mio. danskere mister tv-sport: Sådan får du det billigst

37 kommentarer
Vis kommentarer