Annonce:
Annonce:

Brøndbys-superdebutant: Jeg bliver først god til foråret

- Jeg skal gribe de chancer, jeg får, men planen er, at jeg skal bruge et halvt år på at vænne mig til Superligaen, siger Christian ’Greko’ Jakobsen

Ny helt i Brøndby? (Foto: Jonas Olufson)
Ny helt i Brøndby? (Foto: Jonas Olufson)
Annonce:
Følg Fodbold

HOLBÆK (Ekstra Bladet): Fire mål i sin debut for Brøndby.

Christian ’Greko’ Jakobsen kunne ikke ønske sig en bedre start på det nye eventyr. Alligevel lød den overraskende melding efter kampen, at han ikke skal ramme topniveauet før til foråret.

Efter sommerskiftet fra 1. divisionsklubben Roskilde, fik han omsider sin debut i 7-0 sejren over Holbæk fra 2. division i et opgør, hvor han viste skarphed og ikke mindst målfarlighed.

Fire scoringer var en imponerende bedrift, selv om modstanderen langtfra havde Superliga-kvaliteter.

- Planen har hele tiden været, at jeg skal bruge det første halvår på at vænne mig til tempoet og de nye udfordringer. Det gælder også fysisk og mentalt. Men det er klart, at det for mig handler om at give alt, når jeg får chancen, siger Christian ’Greko’ Jakobsen, der har tegnet en fireårig kontrakt med Brøndby.

Annonce:

Kender I ham? Brøndby-debutant med fire mål

Han har skævet lidt til Bruninho, der også skiftede fra en 1. divisionsklub - HB Køge - og allerede på syv kampe har scoret seks mål for sin nye klub, FC Nordsjælland.

- Det er imponerende, hvad Bruninho har lavet i FC Nordsjælland. Jeg skal finde mit eget tempo at gøre tingene i, siger den 22-årige kantspiller.

- Han viste i sidste sæson store evner som målscorer. Sidste efterår lavede han ti mål for Hvidovre, som han blev topscorer for. I foråret var han også topscorer, men i Roskilde, hvor han lavede syv mål.

- Det handler for mig om at give den fuldt gas, når jeg får chancen. Selv om jeg har scoret fire mål, forventer jeg ikke at spille fra start på søndag mod FCK. Men jeg håber da, at jeg kan være med i truppen, siger Christian ’Greko’ Jakobsen.

Annonce:

Får plads på bænken søndag
Cheftræner Thomas Frank erkender, han har fået et positivt problem, efter Christian ’Greko’ Jakobsen scorede fire mål i sin debut.

- Han er en spændende spiller med et stort potentiale. Han har en super fysik og en god teknik. Og så har han evner som målscorer. Det vidste vi godt på forhånd, siger Thomas Frank og slår fast:

- Men det er klart, at når du scorer fire mål, får du selvtillid, og nu må jeg da overveje, om han skal have en plads på bænken på søndag. For her kan han da også score, mener Thomas Frank.

Makienok-millioner mangler: Nu låner Brøndby hos ejeren

Thomas Kahlenberg fik i øvrigt et fint comeback i den halve time, han var på banen.

- Jeg føler mig i rigtig god form fysisk og er glad for, at jeg kan spille helt uden smerter, siger Thomas Kahlenberg, der har gennemgået en hofteoperation.

- Om han kommer i spil til en startplads på søndag mod FCK, må de kommende dage på træningsbanen afgøre.

Annonce:

- Det er fantastisk at have ’Kalle’ tilbage. Det er i mine overvejelser, hvordan vi skal bruge ham på søndag. Men vi må se de næste dage an, før vi træffer beslutningen, siger Thomas Frank.

'Kalle' og Austin i spil til pokalkamp

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
LIGE NU
Annonce:
Annonce: