Annonce:
Annonce:

David Nielsen efter pokalchok: Jeg letter på hatten

David Nielsen er skuffet over sit unge mandskab, der smed en 3-0 føring og røg ud mod Kjellerup i pokalen

Annonce:
Følg Fodbold

Dette Superliga-efterår har været et af de sjovere for Lyngby, der med 16 point i de seneste seks kampe er kravlet op på fjerdepladsen i landets bedste række.

Men i DBU Pokalen blev det ikke til succes for De Kongeblå i år. Langt fra endda.

Lyngby i kæmpe pokal-brøler

Tirsdag eftermiddag smed Lyngby en 3-0 føring mod 2. divisionsholdet Kjellerup, der endte med at trække det længste stå i forlænget spilletid og sende Superliga-tropperne fra Sjælland hjem med et 4-3 nederlag. Til stor skuffelse for cheftræner David Nielsen, der havde håbet på en pokalfinale til foråret.

Annonce:

- Vi var med i turneringen for at nå finalen og gå hele vejen, så det er selvfølgelig vanvittigt skuffende at ryge ud i tredje runde. Særligt måden, vi taber på, skuffer mig, siger David Nielsen, der ikke vil undskylde nederlaget til Kjellerup med at han valgte at spare mange af Superliga-profilerne.

- Jeg havde sendt det hold på banen, som jeg mente havde bedst mulighed for at vinde. Der var masser af Superliga-kampe på banen og masser af både talent og kvalitet. Vi startede også som planlagt og spillede en helt fantastisk første halvleg, siger David Nielsen.

Kjellerup-træner jubler: Vores største triumf nogensinde 

Hvordan forklarer man så et nederlag til en 2. divisionsklub?

- Det var et ungt mandskab, og derfor kan det være, at frygten fik lov at tage over, da vi kunne mærke, Kjellerup begyndte at komme tilbage i kampen. Men det er stadig ikke godt nok. Vil man spille i Superligaen, så nytter det ikke noget at blive bange for at Kjellerup scorer et mål til 1-3 eller 2-3, siger David Nielsen, der ikke fortryder sine valg i startopstillingen:

Annonce:

- Hvis man ikke fortryder noget efter et nederlag, så er man en dårlig træner. Jeg fortryder dog ikke startopstillingen, for vi burde stadig have vundet over Kjellerup. Men vi må altså også lette på hatten for vores modstander, der kommer tilbage efter 0-3. Det var en fornem præstation, og vores unge drenge fik en lærestreg, siger David Nielsen.

Lyngby slår SønderjyskE i Superligaen. Det er tre dage siden...

Per Frimann giver sit bud på Lyngbys succes i Superligaen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: