Annonce:
Annonce:

Dramatiske scener: Kendte tv-værter angrebet i Parken med jernrør

Camilla Martin og Peter Kjær måtte flygte væk fra deres udendørs-studie, da nogle Brøndby-fans begyndte at kaste jernrør, afrevne flagstænger og lightere ned mod spillerudgangen

Annonce:
Følg Fodbold

Har du informationer om balladen i Parken, så kontakt os via sms på 1224 (alm. sms-takst) eller mail på 1224@eb.dk

Den første pokalsemifinale mellem Brøndby IF og FC København fik en kedelig afslutning onsdag aften, da en gruppe Brøndby-fans kort efter slutfløjt besluttede sig for at kaste romerlys, jernrør og afrevne stænger fra flag ned mod banen i Parken.

Umiddelbart var det FC København-spillerne, der var målet for ballademagerne, men andre blev også fanget i den ubehagelige situation.

TV3 Sport dækkede opgøret og havde studie lige ved siden af spiller-udgangen, hvor det pludselig fløj med kasteskyts i luften.

Mange forskellige kasteskyts blev smidt ned på banen. (Foto: Privatfoto)
Mange forskellige kasteskyts blev smidt ned på banen. (Foto: Privatfoto)
 

De to kendte tv-værter Camilla Martin og Peter Kjær begyndte på den planlagte nedtakt af opgøret, men måtte kort efter afbryde udsendelsen, da kasteskyts af flere omgange var ved at ramme værten og fodboldeksperten.

Annonce:

TV: Se den omtalte situation i videoen øverst i artiklen

I stedet måtte stationen og værterne færdiggøre deres udsendelse indenfor i mixed zone, hvor de i sikkerhed kunne fuldføre interviews med kampens aktører.

TV3 Sports ledende redaktionschef, Kim Mikkelsen, forlod kampen i Parken før tid og oplevede derfor ikke episoden, men han har været i kontakt med både Camilla Martin og Peter Kjær efterfølgende.

- De var ikke chokerede, men det var naturligvis ubehageligt for dem begge to. De prøver begge at fuldføre deres job, og opdager ikke i starten, at der er ballade bag deres ryg. Da det går op for dem, hvad der sker, trækker de sig hurtigt tilbage og søger væk i en fart.

- De var ikke bange - men jo, det var da klart ubehageligt. Det er meget trist og ærgerligt, og sådan skal det ikke være. Sikkerheden er alfa og omega, siger Mikkelsen til Ekstra Bladet.

Annonce:

Redaktionschefen vil nu tage en alvorlig snak med de involverede klubber.

- Vi gå selvfølgelig ind i et dialog med klubberne nu. Vi snakker tit med dem, og det er oplagt at evaluere oplevelsen. Det er ikke noget, jeg kan byde mine medarbejdere, siger han.

- Får det konsekvens for jeres dækning, når de to klubber mødes igen snart?

- Jeg kan sige det sådan, at det er yderst sandsynligt, at vi laver et indendørs-studie til næste gang. Sikkerheden kommer over alt andet, siger han.

De to klubber tørner igen sammen i Parken 17. april i Superligaen, og tre dage efter er der retur-opgør på Brøndby Stadion i DBU Pokalen.

Her kan du høre Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen, vurdere onsdagens pokalkamp

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ja, det leder til fascisme
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: