Enorm pokal-opbakning overrasker ikke AGF-profil

Steffen Rasmussen og Jens Jønsson ser frem til at have mange AGF-fans i ryggen i pokalfinalen mod FCK

Steffen Rasmussen og AGF møder Kr. Himmelfart FC København i pokalfinalen. (Arkivfoto: Anita Graversen)
Steffen Rasmussen og AGF møder Kr. Himmelfart FC København i pokalfinalen. (Arkivfoto: Anita Graversen)

For første gang i omkring to årtier har AGF mulighed for at løfte et trofæ, når holdet Kristi himmelfartsdag står over for FCK i pokalfinalen.

For Steffen Rasmussen bliver det en af de største oplevelser i karrieren, og derfor ser AGF-keeperen frem til at give den gas i Parken.

- Det bliver en kæmpe oplevelse, og jeg glæder mig meget til det. Vi skal over og give den fuld gas, og selv om FCK er favoritter, så kan alt ske i en finale, og det skal vi søge, siger Steffen Rasmussen.

Billetterne til AGF-afsnittet blev revet væk, og målmanden glæder sig over den store opbakning, som tilskuerne viser, men han er langt fra overrasket.

- Det er dejligt med den opbakning, men det kommer ikke bag på mig. Det er det, Aarhus kan. Folk er så passionerede, og i sådan en finale kommer vi til at nyde godt af opbakningen. Det er vanvittigt, vi kan samle så mange mennesker så hurtigt.

En forfærdelig tid
- Det siger alt om den klub og den by. Når der sker noget godt, så er det virkelig noget, folk vil se. De har været igennem en forfærdelig tid, og de har om nogen fortjent den oplevelse, siger Steffen Rasmussen.

Også Jens Jønsson, der har spillet hele sin seniorkarriere i klubben, glæder sig over fansenes opbakning.

- Der er en fantastisk opbakning. Det er hele byen, der er med, og som lokal kan man virkelig mærke det. Det bliver en kæmpe oplevelse med den opbakning i Parken, siger Jens Jønsson.

På det personlige plan ser midtbaneslideren frem til en af de største oplevelser i karrieren, når det går løs på torsdag.

Helt specielt
- Såfremt jeg spiller, så bliver det en af de største oplevelser i min karriere indtil videre. Det bliver fantastisk at træde ind i Parken og spille for en medalje til ens barndomsklub, det er helt specielt.

Han understreger dog, at der skal noget andet spil til, end det holdet har vist i Superligaen, hvis turen til Parken skal ende med succes.

- Vi skal hanke op i os selv og se indad. Vi kan ikke pege på andre, og vi skal se på, hvad vi kan gøre bedre. Det gælder for enkelt mand og som hold, siger han.

Pokalfinalen spilles på torsdag og sparkes i gang klokken 17.00.

AGF fik skidt optakt til finalen med nederlag fredag til Viborg

11 kommentarer
Vis kommentarer