Esbjerg raser efter FCK-triumf: 'miniput-dommer'

- Jeg vil kalde dommerindsatsen meget ensidet, siger Esbjerg-træner Niels Frederiksen efter nederlaget til FCK

Niels Frederiksen var ikke tilfreds med dommerindsatsen i torsdagens pokal-nederlag til FCK. (Foto: Lars Poulsen)
Niels Frederiksen var ikke tilfreds med dommerindsatsen i torsdagens pokal-nederlag til FCK. (Foto: Lars Poulsen)

ESBJERG (Ekstra Bladet): FC København bør sende et takkekort - og lave en pæn donation til den danske dommerstand efter den dobbelte frifindelse af Nicolai Jørgensen og Mathias 'Zanka' Jørgensen her til aften blev fulgt op at et sæt nådige dommeøjne fra Kenn Hansen, da pladsen i pokalfinalen blev sikret.

Sådan lød klagesangen fra Esbjerg-lejren, da spillere og trænere efter kampen forsøgte at gøre status over det bitre pokal-farvel.

- Jeg synes der er utrolig mange tvivlsomme kendelser i kampen. Og jeg synes der er nogle spillere fra FC København, der får lov til utrolig meget mere end nogle af vores spillere. Så jeg vil kalde dommerindsatsen meget ensidet, mente den pressede Esbjerg-træner Niels Frederiksen.

Se også: TV: Vidunderligt frispark redder FCK fra pokal-fiasko

Og centerforsvareren Daniel Stenderup var helt på samme linje.

- Det er helt vildt så mange frispark, der bliver dømt i den her kamp. Jeg troede næsten det var en miniput-kamp, sukkede han.

Helt i tråd med det tema, så blev kampens afgørende scoring sat ind efter et tyndt frispark, som Jonas Knudsen efter dommer Kenn Hansens opfattelse begik mod Nicolai Jørgensen, da kampen bevægede sig ind i slutfasen.

- Det var et af de rigtig tynde frispark. Jeg ved ikke hvorfor Nicolai Jørgensen smider sig for sådan nogle småting. Han er en stor gut, der burde kunne holde sig på benene, mente Jonas Knudsen om FCK-kanten.

Se også: Pokalhelten: Derfor jeg kom til FCK

- Det havde været utrolig vigtigt for os, hvis vi havde taget det her skridt i finalen. Det havde givet os det selvtillidsboost, som kunne have hjulpet os videre. Men jeg synes der er mange ting at tage med fra kampen. Vi holder FCK fra chancer og vi har mulighederne for selv at afgøre det.

- Jeg synes FC København leder og leder og leder i løbet af kampen og de bliver mere og mere frustrerede som kampen går. Det skulle vi have udnyttet, mente Jonas Knudsen, mens Daniel Stenderup opsummerede kampen helt kontant.

- Vi skaber de chancer, der skal til for at vinde. De scorer... det gør vi ikke, sukkede han

181 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere