Annonce:
Annonce:

Håbløse scener i Nørreskoven: Øl-kast mod Roony

Der var knald på tribunerne torsdag aften i pokalkampen mellem Vejle og FC København, og det tog også overhånd, da en håndfuld Vejle-fans kastede ølkrus mod Roony Bardghji

×
Annonce:
Følg Fodbold

Det er altid fedt, når der er fuld blæs på tribunerne, men alt for ofte tager det overhånd.

Det gjorde det også torsdag aften i pokalkampen mellem Vejle og FC København.

Midt i anden halvleg skulle FCK-stjerneskuddet Roony Bardghji tage et hjørnespark for gæsterne nede i det hjørne, hvor de mest inkarnerede Vejle-fans befandt sig.

Det forsøgte et par tossede Vejle-fans så at forpurre ved at kaste ølkrus ned mod FCK-talentet, som lod bolden ligge og gik væk fra hjørneflaget.

Kampens dommer Mikkel Redder stoppede kortvarigt spillet, indtil stadion-kontrollørerne havde fået styr på bøllerne.

Hvis man skal finde noget positivt ved den triste episode, kan man sige, at det ikke endte lige så galt som i onsdagens pokalkamp mellem Ajax og Feyenoord.

Her blev Ajax-stjernen Davy Klaassen nemlig ramt i baghovedet af en lighter, som blev kastet fra tribunen, og blodet flød fra hollænderens hoved.

Kampen blev efterfølgende afbrudt i et længere stykke tid, og Feyenoords assistent-træner tog en stadionmikrofon og opfordrede klubbens fans til at bruge hovedet.

- Brug jeres hjerner, for fanden. Sørg for, at intet andet ryger på banen. Kom tilbage bag holdet, vi har desperat brug for jer. Men brug nu jeres forstand, lød det klare budskab ifølge mediet AD.

Kampen endte med en 2-1-sejr til Ajax.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: