Annonce:
Annonce:

I chok over FCM-tyverier: Der var masser af vagter

Fremad Amagers direktør er rystet over, at fodboldfesten i pokalturneringen mod FC Midtjylland blev spoleret af tyverier fra jydernes omklædningsrum. Flere har haft nøgler til omklædningsrummet

Annonce:
Følg Fodbold

Mens fansene festede løs på Sundby Idrætspark i pokalturneringen i opgøret mellem Fremad Amager og FC Midtjylland torsdag aften, havde ukendte gerningsmænd en lukket fest i spillernes omklædningsrum midt under opgøret.

Her stjal en eller flere personer en masse værdier fra spillerne. Mobiltelefoner, dyre ure, vielsesringe og tøj røg ned i godteposen, og tyveknægtene var væk før kampen var ovre.

Den bizarre sag har naturligvis chokeret i begge lejre. Fremad Amagers direktør og resten af klubben havde efter eget udsagn sørget for masser af sikkerhed.

Annonce:

- Vi opdager det efter kampen, da Claus Steinlein (FC Midtjyllands direktør, red.) kommer ud og fortæller, at de er blevet bestjålet. Derefter er vores sikkerhedschef i kontakt med politiet, som også var på stadion, hvilket de ikke plejer at være. Til denne kamp var vi dobbelt så mange vagter som normalt. Alligevel synes nogen, det skal slutte på en anden måde end normalt. Det er trist og respektløst, siger Fremad Amagers direktør, Flemming Rosenkranz, til Ekstra Bladet.

Simpelthen så trist
Episoden er naturligvis ubelejlig for Fremad Amagers stab, som har svært ved at fatte, hvorfor det skulle ske på en festaften. 

- Vi var noget rystede. Sundby Idrætspark er jo normalt vis et fredeligt sted, når der spilles fodbold. Det har vi aldrig prøvet før. Man føler jo vildt med de her Midtjylland-mennesker, så jeg forstår deres frustrationer. Det er trist, når man har gjort klar med lys og det hele til sådan en kamp. Det skulle være en folkefest med nogle af Superligaens største stjerner. At nogen så synes, tyverier skal være enden, er mig ubegribeligt. Det er simpelthen så trist. Uforståeligt, siger Flemming Rosenkranz.

Angiveligt har ingen indtil videre opdaget en eller flere vandre ind og ud af omklædningsrummet med tyvekoster mellem hænderne.

Annonce:

Hvordan kan det overhovedet ske, at nogen kan komme ind i spillernes omklædningsrum og ud igen uden nogen opdager det?

- Det skal du spørge politiet om. Jeg ved ikke, hvordan de er kommet i den og er kommet derfra. Jeg ved, der stod vagter i mellemgangen, som fører ind til opklædningsrummene på begge sider under stadion. Midtjylland fortæller samtidig, at dørene til deres omklædningsrummet har været låst under hele opgøret. Hvis vi kunne have gjort noget anderledes, havde vi gjort det, siger Flemming Rosenkranz.

Freamad A FB

Flemming Rosenkranz siger samtidig, at politiet endnu ikke har oplyst Fremad Amager om, hvorvidt de kunne have forhindret tyverierne eller ej. Derfor afventer Fremad Amager politiets vurdering i sagen, som fortsat efterforskes.

Hvad er jeres rolle i forhold til at afvikle sådan en kamp her og stå for sikkerheden i og omkring stadion?

Annonce:

- Vores rolle består i, at kampen afvikles så sikkert og rigtig som overhovedet muligt. Der var ikek nogen, der stod vagt omkring selve omklædnignsrummet under kampen. Der var vagter, som stod i mellemgangene, der som sagt fører ned til omklædiningsrummet, siger Flemming Rosenkranz.

Ingen splintrede dørkarme
Det er et mysterium for Fremad Amager, hvordan tyvene har skaffet sig adgang til FC Midtjyllands omjkædningsrum.

- Vi afventer politiets vurdering. Hvis politiet fortæller, at de er kommet ind på enten dén eller dén måde, må vi forholde os til det og se, om vi kunne have gjort noget anderledes. Men der var ingen tegn på splintrede dørkarme. Tyvene kan have benyttet bagvejen fra den modsatte ende af gangen, og det kan være derfor, at ingen har bemærket dem.

Umiddelbart kan mange forskellige mennesker have haft adgang til omklædningsrummene, uden Fremad Amagers ledelse nødvendigvis kan have forhindret det.

Annonce:

- Der kan jo have været 100, der har nøgler til de omklædningsrum. Der er alene fire i administrationen herude, som har nøgler til lokalerne. Derudover er der en masse folk fra atletik-klubben og kommune, som også har nøgler til stedet herude. Desværre er der ingen overvågningskameraer herude.

Sundby Idrætspark, som dannede rammerne om kampen, ejes af kommunen. Det betyder af Fremad Amager-fodboldklub og andre lejer sig ind, når de skal afvikle kampe eller turneringer.

Flemming Rosenkranz fortæller desuden, at der skulle have været indbrud i FC Midtjyllands spillerbus. Det fremgår ikke, om der er blevet stjålet noget fra den.

Freamad A FB

Tyve brød også ind i FCM-bussen

FCM-omklædningsrum plyndret på Amager: Det var rent kaos

TV: Her slår bonderøvene Amagers hængerøve

FCM-stjerne var rystet over tyverierne på Amager - hør hans reaktion her:

 
Her fortæller Claus Steinlein om indbrud og hærværk:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Så er hun alligevel dansker
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

Bagholdet

Annonce:
Annonce: