Jønsson: Snydt for straffe

Dybt skuffede AGF'ere glædede sig over den massive opbakning i Parken

PARKEN (Ekstra Bladet): AGF'erne vidste på forhånd, at de havde brug for de mindste marginaler, hvis de skulle hente en overraskende pokaltriumf.

Og de marginaler deserterede De Hvide første gang de kunne være faldet ud til deres gunst.

Mikael Antonsson ramte Jens Jønsson i brystkassen med sin støvle i et forsøg på at tackle bolden væk, og AGF'eren faldt omkuld i straffesparksfeltet.

Ståle Solbakken sendte syrlig stikpikke til AGF efter pokalsejren på 2-1 (Foto: Lars Poulsen) DBU Pokalen Ståle sender syrlig stikpille til AGF-fans

Mads-Kristoffer Kristoffersen lod i situationen tvivlen komme FCK'eren til gode, men det var ikke noget, som Jønsson var enig i.

- Jeg har fået at vide, at der er straffespark i situationen. Som jeg opfatter det, så kæmper vi om en bold. Jeg rammer den, og så får jeg hele hans skinke ind over mig. Det er klart straffe, mente den skuffede AGF'er, der leverede en formidabel sliderindsats hos AGF.

William Kvist blev matchvinder (Foto: LArs Poulsen) Superligaen AGF-keeper: Lortemål! Jeg havde reddet FCK-målet

Situationen omkring straffesparket var også temaet, da AGF-direktør Jacob Nielsen efter kampen takkede Kristoffersens dommerteam for kampen.

- Jeg bemærkede over for dem, at de da var utroligt mange... for de var rigtig mange, og det var overraskende, at de så ikke kunne se det straffespark, sagde Jacob Nielsen til Ekstra Bladet.

- Men det var en fantastisk kulisse. Vi kom for at vinde, og vi gav alt for det, sagde Jens Jønsson, der ikke var overrasket over, at det lykkedes at matche FCK hele vejen.

- Vi har tidligere vist, at vi kan matche FCK. Vi har niveauet, når vi er bedst, og i dag synes jeg vi viser det gennem samtlige 90 minutter, mente Jens Jønsson.

Kan du spotte dig selv til pokalfinalen? (Foto: Jonas Olufson) Sport Spot dig selv: Var du i Parken til pokalfinalen?

21 kommentarer
Vis kommentarer