Kæk Riddersholm før FCK-brag: Han laver to mål i finalen

AGF-træner Glen Riddersholm forudser, at Morten 'Duncan' Rasmussen scorer to gange i torsdagens pokalfinale. Selv er angriberen mere forbeholden

Her kan du se Glen Riddersholm på onsdagens pressemøde før torsdagens pokalfinale

PARKEN (Ekstra Bladet): Glen Riddersholm var i det muntre hjørne på onsdagens pressemøde forud for pokalfinalen mod FCK i Parken.

Da Ekstra Bladet spurgte AGF-træneren, hvad han forventede af Morten ’Duncan’ Rasmussen i finalen, svarede Riddersholm kækt og med et stort glimt i øjet:

- Duncan skal score to mål i morgen på standardsituationerne, og så skal han gerne forsvare krige resten af tiden. 

Det turde AGF-angriberen ikke love, men klar, det er han til finalen i nationalarenaen.

- Det bliver en spændende kamp. Vi får kamp til stregen, men vi har trænet meget, og vi er et stærkt hold, så jeg tror på det.

- Hvordan er jeres chancer for at vinde?

- Vi har før vist, at vi kan slå FCK, og det kan vi også i morgen. Vi har en chance for at vinde, hvis vi yder vores allerbedste, og det gør vi.

Torsdag skal de to træner-egoer igen dele sidelinje. Forinden når de ikke at møde hinanden. Det fælles pressemøde bliver ikke til noget. (Foto: Tariq Mikkel Khan) DBU Pokalen Koks før pokalfinale: Derfor mødes Ståle og Glen ikke

- Du har en fortid i Brøndby. Giver det dig ekstra motivation for at slå FCK i morgen?

- Uanset hvem vi spiller mod, vil det være stort at vinde pokalfinalen. Jeg er 100 procent motiveret hver gang.

- Hvad er dit bedste pokalminde?

- Det må være, da Brøndby vandt pokalturneringen i 2008.

Sidste sæson vandt du mesterskabet med FC Midtjylland. Vil det være større at vinde pokaltitlen med din barndomsklub AGF?

- Det største er at vinde mesterskabet, men en pokaltitel med AGF vil klart være noget helt særligt, netop fordi det er AGF. Det ville være fantastisk at kunne give den oplevelse til vores fans.

Hvordan mærker du opbakningen fra jeres fans?

- Det er lige meget, om det går godt eller skidt for AGF, så støtter byen os. Billetterne er revet væk til kampen i morgen, hvor der kommer 18.000 af vores fans. Det er jeg sindssygt taknemmelig for.

Thomas Delaney knalder kuglen i kassen. Foto: Jens Dresling Allan Olsen Efter skydetelt: Den her FCK'er er AGF's værste mareridt!

Ståle Solbakken erkender, at han er bange for Glen Riddersholm uden for banen...(Foto: Lars Poulsen) FC København Munter Ståle: Ja, jeg er bange for Riddersholm
5 kommentarer
Vis kommentarer