Kæmpe kaos: Ingen kunne få billetter til Parken

Opdatering 15.05: Det ser nu ud til, at billetsalget virker igen og alle neutrale billetter er revet væk Tekniske problemer har ramt DBU, og derfor er der ingen, der kan købe billetter til de neutrale sæder til den kommende pokalfinale

Brøndby vandt den seneste Pokalfinale med 3-1 over Silkeborg. Foto: Tariq Mikkel Khan
Brøndby vandt den seneste Pokalfinale med 3-1 over Silkeborg. Foto: Tariq Mikkel Khan

Lige nu er der ingen, der kan købe billetter til finalen i Sydbank Pokalturneringen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland.

Det oplyser DBU på Twitter.

Grundet tekniske problemer bliver hele billetsalget derfor rykket til klokken 14.00, hvor man så vil forsøge igen.

Planen var ellers, at salget skulle været startet klokken 10.00.

Onsdag var det de neutrale sæder, der blev sat til salg på afsnittene A6, A7, A8 og A11, hvilket er sæder øverst oppe på den ene langside i Telia Parken. I alt er der omegnen af 2000 billetter til salg til det neutrale afsnit.

DBU forsikrer om, at der ikke er nogen, der har fået købt billet i dag, da der var problemer med billetsalget fra start af.

Ikke første gang
Galt gik det også, da Brøndby IF satte billetter til deres egne afsnit til salg. Her fik flere fans ikke billetter, til trods for at de var blevet lagt i kurven.

Heldigvis kommet klubben de skuffede fans til rådighed.

'Vi har besluttet at allokere disse billetter til de fans, der allerede havde billetter i kurven ved salget i torsdags, men ikke fik gennemført deres køb på grund af overbelastningen af billetsystemet', skrev klubben.

Rent praktisk er det kommet i stand, da FC Midtjylland ikke har kunnet sælge alle sine billetter og derfor afgiver to sektioner på A-tribunen. De overgår i princippet til Brøndby, men ikke direkte.

Således ser forsiden ud på AS onsdag. Tottenham Klasker Eriksen på forsiden: 'Mundtlig aftale' med Real Madrid

Rasmus Ankersen er ikke tilfreds med DBU's rangering af talentklubberne. Foto: Lars Poulsen FC Midtjylland FCM-formand raser mod DBU: Indspist og regnearksfolk

Der bliver mere blå-gult i Parken til pokalfinalen. Tirsdag fik Brøndby nemlig flere billetter. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix DBU Pokalen Godt nyt for Brøndby inden pokalfinalen

93 kommentarer
Vis kommentarer