LIVE: Optakt til pokalbrag: Glade fans valfarter til Fælledparken

Inden pokalfinalen senere i dag varmer både AGF- og FCK-fans op i majsolen. og der er gang i den allerede fra middagstid

Her bliver der blandt andet affyret et kanonslag af og sunget igennem (Video: Jakob Jørgensen/Ditte Lynge)

Følg Ekstra Bladets live-dækning af fans-festen under artiklen. Og send gerne dine egne billeder og video til 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (koster alm. takst)

Kristi Himmelfartsdag danner vanen tro rammen om pokalfinalen, der i år står mellem aarhusinaske AGF og københavnske FCK.

Klokken 17 bliver kampen fløjtet i gang i Parken, men allerede nu er fans fra begge lejre i gang med opvarmningen rundt omkring i hovedstaden.

Følg LIVE-dækningen herunder:

Især Fælledparken - der stort set lige er blevet gjort ren efter 1. maj - er centrum for de mange fodboldfans' pokalfest.

Foto: Jakob Jørgensen
Foto: Jakob Jørgensen
 

Den store park er delt i to. Syd for Øster Allé nær søen holder FCK til, hvor løve-klubben klokken 13 åbner, hvad de kalder 'Københavns største værtshus.' Det store udendørs værtshus er blevet døbt Pokalskabet og byder som et vaskeægte værtshus både på øl og musik.

Foto: Jakob Jørgensen
Foto: Jakob Jørgensen
 

Her vil der være plads til 1500 fodboldglade gæster.

DBU Pokalen Zanka: AGF skuffer hvis de taber finalen

Også på nordsiden af Øster Allé over for Sportmaster-tribunen er der gjort klar til fest. Her kan AGF-tilhængerne boltre sig til Aarhus Folkefest, hvor de aarhusianske musikere USO og Johnson spiller. Ligesom i FCK-lejren er her boder med rigelige mængder af både øl og mad til at holde de pokal-klare fans kørende indtil dørene i Parken åbner klokken 15.30.

Siden i går er AGF-fans strømmet til København i både busser, tog og biler for at se kampen.

Ekstra Bladet er naturligvis på til stede både før, under og efter kampen.

 

1 af 5 Foto: Jakob Jørgensen
2 af 5 Foto: Ekstra Bladet
3 af 5 
4 af 5 AGF-fans er i gang med opvarmningen i den varme majsol inden eftermiddagens pokalfinale. Også FCKs fans er godt i gang med festligehederne. (Foto: Polfoto)
5 af 5 Peter har taget sin søn Oliver på tre år med. Oliver skal dog ikke ind og se kampen. Foto: Ekstra Bladet
23 kommentarer
Vis kommentarer