Annonce:
Annonce:

'Nu skal vi være fulde - kommer direkte til træning'

- Vi skal ud og se på det københavnske natteliv, og det kan godt blive sent

Annonce:
Følg Fodbold

Det var et brag af en kamp, der blev leveret på Danmarks nationale arena i dag, da FC København og Brøndby If tørnede sammen i DBU Pokalfinalen.

En kamp, hvor FCK trak sig sejrrigt ud, efter to hurtige scoringer inden for de sidste 10 minutter.

Det var ikke den mest velspillede kamp, men der blev leveret en sand herre-fight fra første fløjt i en kulisse, der ofte kun ses blandt de største klubber i Europa.

- Det er en dejlig følelse at stå her, og sejren betyder endnu mere, fordi det er Brøndby, vi slår i finalen.

Det gør os virkelig stolte, at vi kan levere for vores fans. Det er kulminationen på en rigtig fin sæson, måske oven i købet vores bedste, siger Mathias ’Zanka’ Jørgensen til Ekstra Bladet efter kampen.

Zanka: BIF var tæt på at rykke ned - så det kan kun gå fremad

Annonce:

Det var en kamp med masser af store chancer i begge ender og en kamp, der reelt ikke var afgjort, før scoringen til 3-1 væltede ind bag Frederik Rønnow i Brøndby målet.

- Vi har ventet længe på at få en Cornelius scoring imod Brøndby. Der blev snakket meget om det efter sidste kamp, så det var rart, at han kunne vise folk, hvor skabet skulle stå, siger FCK-anføreren.

- Jeg følte ikke, at Brøndby rigtigt havde overtaget på noget tidspunkt. Kampen bølgede, men jeg føler ikke, at den var ude af vores hænder på noget tidspunkt.

Cornelius bombede to gange: Se alle målene fra finalen

FC København har haft en utrolig sæson, hvor de har haft europæisk succes og knust alt modstand i Superligaen – noget der har bragt panderykker til folk, der tænker på fremtidens liga.

Annonce:

- Jeg tror ikke, at FCK kan blive for dominerende til Superligaen, at de kan komme i en situation, hvor de ikke bliver udfordret nok. Man kan se, at Brøndby har gang i noget rigtigt, og hvis de kan fortsætte den udvikling, så er der ingen problemer, siger ’Zanka’.

- Selvfølgelig ville det være ærgerligt, hvis FCK blev lige så dominerende som Bayern München i Tyskland, men samtidigt er det svært som klubmand at sige, at det ville være en dårlig ting.

Ren rock n’ roll: 13 nødvendige ting du skal vide om pokaldramaet

Efter en forrygende sæson har det været svært for mesterholdet at holde dampen oppe i de sidste runder, og de missede deres mulighed for at gå ubesejrede igennem ligaen.

- Vi satte tempoet lidt ned før den her finale. Vi bliver ikke målt på, om vi går ubesejrede igennem sæsonen, vi bliver målt på, om vi vinder The Double, og det gjorde vi.

Og nu er det slut. Københavnerne vandt pokalen, og nu er der kun en ting at gøre.

- Vi skal møde til træning senest klokken 11.30 i morgen, og der er nok nogen, der kommer til at møde mere eller mindre direkte.

- Vi skal ud og se på det københavnske natteliv, og det kan godt blive sent, afslutter pokalvinderen.

Ståle Solbakken er glad for sejren, men knapt så glad for Zorninger:Trænerkrig efter pokaldrama: Ståle svarer Zorniger igen

Her er 13 ting, du bør vide om en fantastisk pokalkamp: Ren rock n’ roll: 13 nødvendige ting du skal vide om pokaldramaet 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: