Ny 'Zanka'-episode: Griner af såret AGF'er

Mathias 'Zanka' Jørgensen valgte at grine AGF's Daniel Christensen lige op i ansigtet, da han lå og vred sig i smerte midt under pokalfinalen i Parken. Se episoden her

Mathias 'Zanka' Jørgensen optrådte uheldigt i en episode i en episode midt under pokalfinalen. Se den i artiklen. (Foto: Screenshot fra TV3 Sport)
Mathias 'Zanka' Jørgensen optrådte uheldigt i en episode i en episode midt under pokalfinalen. Se den i artiklen. (Foto: Screenshot fra TV3 Sport)

Mathias 'Zanka' Jørgensen er ikke verdens mest populære fodboldspiller. I hvert fald ikke blandt alle dem, der ikke er tilhængere af FC København. Og midt under torsdagens pokal-drama mod AGF gjorde den store forsvarsspiller ikke meget for at vinde lidt popularitet tilbage blandt fodbold-fans landet over.

For efter 63 minutters spil valgte 'Zanka' simpelthen at sætte sig på hug og grine AGF's Daniel Christensen lige ind i femøren, mens DC lå i græsset og tog sig til ansigtet og vred sig i smerte.

William KVist blev matchvinder (Foto: LArs Poulsen) DBU Pokalen Drama til det sidste: Kvists kanon sikrer FCK pokalen

Daniel Christensen var kort forinden blevet ramt lige på kæbetøjet af en voldsom albue sendt af sted af Andreas Cornelius.

'Zanka' syntes tilsyneladende, at det var morsomt, og at der ikke var den store grund til at blive liggende i græsset på den måde. Måske. Den dygtige FCK-stopper grinede i hvert fald løs, indtil Morten 'Duncan' Rasmussen sendte ham pænt væk. 

Spol halvandet minut frem i videoen herunder og se 'Zanka'-episoden:

Flere brugere på Twitter var da heller ikke helt tilfredse med 'Zankas' opførsel i episoden. Det vidner diverse tweets lidt om.

Selv var 'Zanka' ikke i tvivl om, at der var meget at grine af i situationen, hvor Daniel Christensen lå i græsset. 'Zanka' mener nemlig, at Christensen spillede på situationen.

- Han slår sig lidt og er på vej op, og så lægger han sig og lader som om det er meget alvorligt. Det kan i selvfølgelig ikke se, men det er skide godt lavet af ham. Og så skal dommeren jo stoppe spillet. Det er lidt irriterende, når man gerne vil vinde en fodboldkamp, sagde 'Zanka' til TV3 Sport efter kampen.

'Zanka' kan have en pointe. Umiddelbart efter opgøret viste TV3 Sport episoden igen. I et splitsekund kunne det se ud, som om Christensen var på vej op igen, hvorefter han lægger sig ned igen.

FC København og AGF spillede et brag af en pokalfinale (Foto: Lars Poulsen) DBU Pokalen Pokal-karakterer: Tre FCK'ere bedst i Parken

Tidligere i år har 'Zanka' gjort sig bemærket ved flere lejligheder. Inden det forrige derby-opgør mod Brøndby udtalte han, at FC København er 'de rigtige københavnere', mens 'Brøndby er fra en eller anden provins'.

Og midt under opgøret mod Brøndby gjorde han sig yderligere upopulær, da han flåede anførerbindet af Thomas Kahlenberg.

Før de to episoder havde 'Zanka' udtalt, at han 'ikke giver en fuck for Brøndbys fans'. Den udtalelse kom efter, at en gruppe Brøndby-fans smed jernrør og andre genstande efter Zanka og FCK-holdkammeraterne under holdenes første møde i pokal-semifinalen i Parken.

Zanka: Derfor reagerede jeg på skadet AGF'er

303 kommentarer
Vis kommentarer