Pokalhelten: Derfor jeg kom til FCK

Ludwig Augustinsson sendte FCK i pokalfinalen med 1-0-målet i Esbjerg, og han vil han have trofæet

Ludwig Augustinsson blev den store helt for FCK, der er klar til pokalfinalen efter sejr over Esbjerg. (Foto: Lars Poulsen)
Ludwig Augustinsson blev den store helt for FCK, der er klar til pokalfinalen efter sejr over Esbjerg. (Foto: Lars Poulsen)

På en dag hvor spillet på ingen måde fungerede, blev det svenske succesindkøb Ludwig Augustinsson helten for FC København.

Med en flot frisparksscoring sent i kampen mod Esbjerg sørgede han for en pokalfinaleplads til hovedstadsholdet. Ikke overraskende var hovedpersonen glad for sejren.

- Det er fantastisk. Jeg kom til FCK for at vinde titler, og nu skal vi vinde den finale, siger Augustinsson til 3+ efter kampen.

Han indrømmer dog også, at det langt fra var en prangende indsats.

- Det var slet ikke vores bedste kamp, men vi sled hårdt til det sidste, og så kom målet, fortæller svenskeren.

Se også: Ståle: Fortjent finaleplads

Hans træner Ståle Solbakken var heller ikke imponeret over holdets spil i Esbjerg, men der var en grund til den sløje præstation ifølge nordmanden.

- Vi har vel tre-fire spillere, som i den ideelle verden slet ikke skulle have været på banen med deres fysiske tilstand, og de skulle i hvert fald ikke have spillet 90 minutter, siger Solbakken til 3+.

Se også: TV: Vidunderligt frispark redder FCK fra pokal-fiasko

FCK har en alenlang skadesliste, og derfor var der brug for alle de kræfter, der kunne stå oprejst i Esbjerg.

Finalen spilles 14. maj på FCK's hjemmebane i Telia Parken, hvor FC Vestsjælland kommer på besøg efter semifinalesejr over Sønderjyske - ligeledes med samlet 2-1.

9 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere