Sendte Brøndby ud: Det er fuldt fortjent

Glen Riddersholm er stolt over sine Sønderjyske-spillere, der rejste sig og sendte Brøndby ud i pokalmørket

Sønderjysk-jubel i Brøndby onsdag aften. Foto: Lars Poulsen
Sønderjysk-jubel i Brøndby onsdag aften. Foto: Lars Poulsen

Sønderjyske-spillerne viste stærk moral i sejren over Brøndby i Sydbank Pokalen onsdag.

Det siger Sønderjyske-træner Glen Riddersholm til klubbens hjemmeside efter den overraskende 1-0-sejr, som blev sikret i det 84. minut.

Særligt er han imponeret over, at de ikke lod sig slå ud efter et tungt nederlag til AaB søndag i 3F Superligaen, hvor Sønderjyske faldt totalt sammen i slutminutterne.

- Spillerne kan vi ikke hylde nok efter sådan en præstation som i dag, siger Riddersholm til Sønderjyskes hjemmeside efter sejren på Brøndbys hjemmebane.

- Det er stærkt. De har været fokuserede over lang tid og har måttet igennem nogle forskellige ting.

- At det er os, der bevarer overblikket og køligheden i det sidste kvarter og fuldt fortjent går videre til pokalkvartfinalen, viser jo bare, at det med Sønderjyske-øjne har været en fantastisk dag.

Med sejren er Sønderjyske nu i kvartfinalen i pokalturneringen.

Har været forfærdeligt dårlige
Riddersholm understreger, at der har været særligt fokus på slutminutterne, efter at holdet indkasserede tre mål mod AaB det sidste kvarter.

- Vi snakkede efter AaB-kampen om, at vi har været forfærdeligt dårlige det sidste kvarter, siger han til Sønderjyskes hjemmeside.

- Vi har manglet koldblodighed og dygtighed. Vi har indkasseret ti mål, kun scoret et mål, brændt et straffe og smidt syv point i den fase. Så det er dejligt, at vi så hurtigt kan slå tilbage efter søndagens skuffelse.

Kampen blev udskudt nogle timer på grund af en trafikulykke på Storebæltsbroen.

Her måtte bussen med Sønderjyske-spillerne holde stille flere timer.

Riddersholm forholdt sig også til ulykken, hvor en lastbilchauffør pådrog sig flere knoglebrud, to blev kørt til skadestuen med mindre skader, og en enkelt blev kørt til tjek.

- Vi er glade, men vi sender også nogle tanker til de folk, der er ramt af en forfærdelig ulykke, siger Riddersholm, der påpeger, at han endnu ikke kender omfanget.

Hany Mukhtar på knæ foran dommer Jens Maae. På trods af tyskeren bad til dommeren hjalp det ikke noget. Brøndby røg overraskende ud af pokalturneringen. Foto: Lars Poulsen. Brøndby Kæmpe Brøndby-nedtur: Slet ikke dygtige nok

Kamil Wilczek måtte for en sjælden gang skyld gå fra banen uden at score. Foto: Lars Poulsen Brøndby Sent chok i Brøndby-nedtur: Færdig i pokalen

Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix AaB Pokal-brag aflyst: AaB nægter at spille

 

14 kommentarer
Vis kommentarer