Silkeborg kom i gang: Stor-sejrede i Pokalen

Silkeborg IF viste tirsdag, at holdet både kan score og vinde fodboldkampe. Aabyhøj fik således en sæk på 9-0 i DBU Pokalen

Følg Fodbold

Silkeborg IF har ikke haft meget at juble over i denne sæson. De jyske Superliga-oprykkere har haft store problemer med at vinde og score mål, men tirsdag var der oprejsning på begge fronter, da Peter Sørensens tropper mødte Aabyhøj IF fra Jyllandsserien i DBU Pokalen.

Silkeborg viste den klasseforskel, der også skal være på de to mandskaber og vandt en knusende sejr på 9-0.

Nicklas Helenius fik åbnet sin målkonto for Silkeborg, da han scorede to af målene i storsejren, og det samme gjorde en anden af nyerhvervelserne, Emil Lyng. Også Andreas Albers, Mikkel Vendelbo, Emil Scheel, Frank Hansen og Nicolaj Agger kom på måltavlen.

Videre i pokalturneringen er også Frem, der vandt 4-0 på solskinsøen over NB Bornholm, mens Kjellerup slog Odder 2-0.

SIF

TV: Se eller gense Skhirtladzes vilde saksesparksmål tidligere i sæsonen:

Martin Bernburg scorede mod FCN i pokalen

Den gamle Superliga-målræv Martin Bernburg scorede tirsdag for Tårnby FF mod FC Nordsjælland i DBU Pokalen. Farum-klubben vandt dog en sikker sejr.

Kasper Hjulmands FC Nordsjælland-mandskab levede tirsdag op til favoritværdigheden, da holdet spillede sig videre i DBU Pokalen på bekostning af Tårnby FF, der til dagligt huserer i Københavnsserien. FCN vandt en pligtsejr på 4-1.

Gæsterne fra Superligaen satte allerede tingene på spidsen i første halvleg, hvor holdet scorede to hurtige mål. Godsway Donyoh gjorde det til 1-0 efter otte minutter, mens Adnan Mohammad øgede til 2-0 midtvejs i halvlegen.

Adnan Mohammad var også på pletten efter 73 minutter, da han gjorde det til 3-0, mens Divine Naah scorede til 4-0 i slutminutterne.

Det var dog ikke kampens sidste scoring, for dybt inde i overtiden reducerede Tårnby FF ved den tidligere FCN- og Brøndby-spiller Martin Bernburg, der efter sin professionelle karriere er blevet spillende træner i KS-klubben.

Også Holbæk og Hvidovre er videre i pokalturneringen.

Bernburg

TV: Her scorer Bernburg mod sin gamle klub:

Randers vinder efter kontroversiel tåhyler

Nøgen EM-helt stjæler billedet i Superliga-brag

Viborg-træner efter sejr: Alt gik op i en højere enhed

Rystende ringe oprykkere: Silkeborg ydmyget igen

Superliga-status: Her er plusserne ...og problemerne

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+