Silkeborg vinder gentagelse af pokalfarce

Superligaholdet Silkeborg fik en tiltrængt optur med en pokalsejr over HIK i en gentagelse af mødet fra 2017

Kent Nielsen og Silkeborg er videre i pokalturneringen. Foto: Bo Amstrup
Kent Nielsen og Silkeborg er videre i pokalturneringen. Foto: Bo Amstrup

Da Silkeborg og HIK for to år siden trak hinanden i landspokalturneringen, skulle der på grund af en forkert afviklet straffesparkskonkurrence en omspillet kamp til at sende Silkeborg videre.

I år blev det afgjort på 90 minutter plus det løse, da Silkeborg på udebane vandt 1-0 og blev klar til ottendedelsfinalen.

Angriberen Emil Holten sænkede 2. divisionsklubben med kampens enlige mål efter 34 minutter.

Succesoplevelsen var i den grad tiltrængt for Silkeborg efter en rædselsfuld start på superligasæsonen, hvor holdet stadig er uden sejr og blot har skrabet tre point sammen.

I næste runde af pokalturneringen står superligaholdet over for FC Fredericia fra 1. division. Den kamp spilles 30. oktober.

Med Silkeborgs sejr er der styr på 14 af 16 hold i ottendedelsfinalerne.

Thisted og AC Horsens dyster torsdag om at møde Fremad Amager, mens der er en kamp mod FC København på spil for vinderen af Vendsyssel - FC Nordsjælland, som spilles om en uge.

Mathias Hebo Rasmussen i aktion for Silkeborg. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix DBU Pokalen 'Bare mor ikke må komme og skille dem ad'

Fremad Amagers Samson Iyede scorede det eneste mål mod FCM forleden. Foto: Lars Poulsen DBU Pokalen Fælder dom efter 'abelyde' i dansk pokal-drama: En misforståelse

Hjemmeholdets Heini Vatnsdal tvinger FCM's Awer Mabil ned undervejs i dramaet, der endte med, at Mabil ifølge dommeren blev mødt af racistiske tilråb. Foto: Lars Poulsen/Ritzau Scanpix DBU Pokalen Pokalkamp afbrudt: - Helt uacceptabelt

1 kommentar
Vis kommentarer