Skuffelse hos FCM efter pokal-chok: Ingen undskyldninger

Hverken Morten 'Duncan' Rasmussen eller Jakob Poulsen kunne finde noget positivt at tage med fra nederlaget til Roskilde

Morten 'Duncan' Rasmussen fik scoret mod Roskilde, men han og FCM tabte alligevel. (Foto: Lars Poulsen)
Morten 'Duncan' Rasmussen fik scoret mod Roskilde, men han og FCM tabte alligevel. (Foto: Lars Poulsen)

FC Midtjylland-træner Jess Thorup lettede på hatten for FC Roskilde og mente ikke, at han kunne sætte en finger på sine spilleres indsats mod 1. divisionsbundholdet.

Det mente er par af FCM-profilerne til gengæld!

Både Morten ’Duncan’ Rasmussen og Jakob Poulsen vær stærkt utilfredse med midtjydernes præstation og var ikke bange for at sætte ord på indsatsen. Eller manglen på samme …

– Vi leverer ikke på det niveau, som der skal til for at vinde i Roskilde og taber fortjent. Vi spiller i en klub, der slås med i toppen af dansk fodbold, og så skal vi også kunne vinde med det hold, vi stiller op med i dag.

– Så vi er selvfølgelig skuffede alle mænd. Lad os håbe, at det er et wake up-call for os, sagde Morten ’Duncan’ Rasmussen, der udlignede til 2-2.

Se også: FCM i chokerende pokal-exit: Taber til bundhold fra 1. division

Tre nederlag i streg
Jakob Poulsen startede ude, men kom ind midt i 2. halvleg. Det blev FCM-spillet dog ikke meget bedre af. Det kørte hverken for Poulsen eller de andre midtjyder, der nu har tabt tre kamp på seks dage. Først Napoli, så Brøndby og til sidst … Roskilde.

– Vi kan ikke være tilfredse med den præstation, og vi må snakke om, at vi skal til at vise, at vi vil vinde noget mere og er klar til at ofre det, der skal til.

– Det er ikke sjovt at tabe tre gange på en uge, så vi må vise, at vi VIL vinde. Og det allerede lørdag mod Viborg, sagde Jakob Poulsen, der hverken ville bruge skader eller et tæt kampprogram som undskyldning for pokalexitet:

– Nej, der er ingen undskyldninger. Ja, der er skader, og vi spiller mange kampe, men derfor skal vi alligevel kunne levere bedre end i dag.

– Jeg håber, at mange på lørdag går ud og viser, at det ikke kan passe, at vi har tabt tre kampe på kun seks dage.

FC Midtjylland håber at få nogle af de skadede spillere, bl.a. forsvarsstyrmand Erik Sviatchenko, klar til lokalopgøret mod Viborg

Se også: Topchef forlader FC Midtjylland

8 kommentarer
Vis kommentarer