Ståle sender syrlig stikpille til AGF-fans

Ståle Solbakken var imponeret over stemningen i Pokalfinalen. Han håber, AGF-fansene vil bringe kulturen med hjem til Aarhus

Ståle Solbakken sendte syrlig stikpikke til AGF efter pokalsejren på 2-1 (Foto: Lars Poulsen)
Ståle Solbakken sendte syrlig stikpikke til AGF efter pokalsejren på 2-1 (Foto: Lars Poulsen)

PARKEN: Ståle Solbakken var fuld af roser til AGF-holdet efter torsdagens pokalfinale, hvor FCK trak det længste strå til sidst med en 2-1 sejr.

- Kampen bliver på deres præmisser i begyndelsen, hvor de er bedst til at fighte og kæmpe for hver en bold. Mine spillere kommer til at se tunge ud i indledningen. Men vi kommer heldigvis i gang senere, men kampen kunne lige så vel have endt i forlænget spilletid, som med en sejr til os, sagde Ståle Solbakken på pressemødet efter sejren.

William Kvist blev matchvinder (Foto: LArs Poulsen) Superligaen AGF-keeper: Lortemål! Jeg havde reddet FCK-målet

Nordmanden var ligeledes imponeret over kulissen i Parken, der i torsdagens anledning var klædt helt i hvidt og krydret med romerlys, bannere og næsten 36.000 stemningsfyldte fodboldfans.

Alligevel kunne Ståle Solbakken ikke lade være med at stikke til de aarhusianske fans, som han ikke har det bedste forhold til i forvejen.

- Det var en fantastisk kulisse i dag, og både vores og deres fans gør det til en virkelig imponerende ramme. Nu har jeg med mine mange år i dansk fodbold hørt meget om Aarhus som en fodboldgal by, men er man en fodbold-by, når der er 3.900 tilskuere til en kamp mod Viborg?, spurgte Ståle Solbakken retorisk, inden han selv forsatte:

- Jeg har det i hvert fald sådan, at enten er man fodboldfan eller ej. Man støtter sit hold, uanset om de taber eller kommer i pokalfinalen. Men i dag var støtten flot, og jeg håber da, det er sådan, Aarhus vil repræsentere sig som fodbold-by i fremtiden.

Ståle Solbakken sendte syrlig stikpikke til AGF efter pokalsejren på 2-1 (Foto: Lars Poulsen)
Ståle Solbakken sendte syrlig stikpikke til AGF efter pokalsejren på 2-1 (Foto: Lars Poulsen)

Se de fede pokal-tifoer her:

FC København og AGF spillede et brag af en pokalfinale (Foto: Lars Poulsen) DBU Pokalen Pokal-karakterer: Tre FCK'ere bedst i Parken

Ståle Solbakken udtrykte, ud over sejren, også stor tilfredshed med matchvinder William Kvist, der ifølge manageren er på vej tilbage på det niveau, han havde i sin storhedstid.

- Alt kan ske, når William Kvist afgør en Pokalfinale. Nu er det anden gang, han gør det, så der må være noget om snakken. Jeg synes, han er ved at være tilbage på det niveau, hvor vi gerne vil have ham. Han er på vej i den rigtige retning, og han har været virkelig god på det seneste.

Kan du spotte dig selv til pokalfinalen? (Foto: Jonas Olufson) Sport Spot dig selv: Var du i Parken til pokalfinalen?

William Kvist scorede afgjorde Pokalfinalen 12 minutter før tid, og han blev kåret som Årets Pokalfighter efter kampen. William Kvist blev også matchvinder i Pokalfinalen 2009 for FCK mod AaB.

Her kan du høre analyse af pokalbraget

122 kommentarer
Vis kommentarer