Ståle snerrede: Det er 'pisspreik' fra A til Å

Fem sejre i træk til ulvene over FC København gør ondt på selvforståelsen i Parken

Følg Fodbold

HERNING (Ekstra Bladet): Ståle Solbakken gik total-forsvar for Robert Skov efter pokal-exitten i Herning, hvor FC Midtjyllands Erik Sviatchenko angreb FC Københavns brandvarme højrekant hårdt.

- Jeg bliver ramt lidt på siden af ham, hvor jeg i forvejen har et ømt område efter kampen mod Brøndby.

- Og så er der åbenbart noget med unge spillere nu om dage. Det er lidt sjovt, at han slet ikke har respekt for den gode tone, sagde Erik Sviatchenko efter kampen til Ekstra Bladet.

- Han er en ung spiller, men han har åbenbart glemt hvor han kommer fra, og hvordan han er opdraget. Han har mistet noget af den gode tone. Han kommer trods alt fra Silkeborg, skummede Erik Sviatchenko, der ikke ville gå i detaljer med præcis, hvad Robert Skov havde sagt, som fik det hele til at eksplodere i slutfasen.

FC Midtjylland var sikkert på vej videre med 2-0. Den femte FCM-sejr i træk over FC København. Selv om spændingen var væk, så kogte det hele over, da Eri k Sviatchenko og Robert Skov kom i clinch med få minutter igen.

Robert Skov selv kommenterede ikke situationen, men Ståle Solbakken var bestemt ikke imponeret over Sviatchenko-angrebet på sin profil.

- Hvis der er en spiller i Superligaen, der ikke mangler respekt, så er det Robert Skov.

- Det er 'pisspreik' fra A til Å, snerrede FCK-manageren og kaldte dermed Sviatchenkos udfald for 'bullshit.'

- Jeg kan ikke se det som andet end misundelse med sådan en idiot-udtalelse, sagde Ståle Solbakken som gik imod de kritikere, som mente, at FCK nedprioriterede pokalen ved at sætte seks nye startere ind.

- Sådan har vi altid gjort i FC København. Selv da vi spillede to semifinaler mod Brøndby for nogle sæsoner gjorde vi det sådan, fastslog Ståle Solbakken.

Ond afslutning i Herning: Pokal-drømmen knust for FCK

Alvorligt syg Lars Høgh: Jeg er ikke bange for at dø

Mere fra Ekstra Bladet+

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind