Top-politiker til Ståle: Pas din egen butik

Socialdemokraternes politiske ordfører, Nicolai Wammen, der også er stor AGF-tilhænger, ville ikke finde sig i, at Ståle Solbakken kritiserede de 'De Hvi'es' fans

Ståle Solbakken får en en lille - verbal - lussing en socialdemokraten Nicolai Wammen, efter at nordmanden kritiserede AGF's fans. (Foto: Lars Poulsen)
Ståle Solbakken får en en lille - verbal - lussing en socialdemokraten Nicolai Wammen, efter at nordmanden kritiserede AGF's fans. (Foto: Lars Poulsen)

Det kan være farligt at kritisere AGF's stolte fans. Især når en af klubbens største tilhængere er en top-politiker, som ikke er bange for at svare kontant igen på diverse angreb.

Torsdag aften ville Socialdemokraternes politiske ordfører, Nicolai Wammen, ikke stå model til, at Ståle Solbakken kritiserede AGF's fans, efter FC København havde vundet over 'De Hvi'e' i pokalfinalen i Parken.

På Twitter gik Wammen til genmæle - eller modangreb - på Ståle Solbakken:

Mathias 'Zanka' Jørgensen optrådte uheldigt i en episode i en episode midt under pokalfinalen. Se den i artiklen. (Foto: Screenshot fra TV3 Sport) DBU Pokalen Ny 'Zanka'-episode: Griner af såret AGF'er

Wammens Twitter-lussing til Ståle kommer efter, at Ståle stak en stikpille i fjæset på samtlige AGF-fans efter pokal-sejren over århusianerne, fordi nordmanden ikke mener, at AGF-fansene altid støtter op om deres klub og hold.

- Det var en fantastisk kulisse i dag, og både vores og deres fans gør det til en virkelig imponerende ramme. Nu har jeg med mine mange år i dansk fodbold hørt meget om Aarhus som en fodboldgal by, men er man en fodbold-by, når der er 3.900 tilskuere til en kamp mod Viborg?, spurgte Ståle Solbakken retorisk, inden han selv forsatte:

- Jeg har det i hvert fald sådan, at enten er man fodboldfan eller ej. Man støtter sit hold, uanset om de taber eller kommer i pokalfinalen. Men i dag var støtten flot, og jeg håber da, det er sådan, Aarhus vil repræsentere sig som fodbold-by i fremtiden.

En anden bruger var lige så utilfreds med Ståles fan-angreb, som Wammen var.

Uanset, hvem af de to holds tilhængere der vandt fan-festen, var det Ståle Solbakken og hans spillere, som gik fra Parken som de rigtige vindere af pokal-kampen. For 'Løverne' vandt med 2-1 over 'De Hvi'e'.

I tv-klippet over artiklen kan I se minister lade FCK hænge, inden der kunne jubles løs

FCK tog pokalen - se målene her:
 

130 kommentarer
Vis kommentarer